Λιθουανία: Ευρωβουλευτής υπέβαλε αναφορά για την αποχώρηση της χώρας από την Eurovision

O Petras Gražulis εκλεγμένος ευρωβουλευτής της Λιθουανίας υπέβαλε αναφορά για την αποχώρηση της χώρας από τον διαγωνισμό της Eurovision, που σύμφωνα με τον ίδιο δεν προωθεί την μουσική και το ταλέντο, αλλά έχει εργαλειοποιηθεί υπέρ της LGBT προπαγάνδας.

Για την προώθηση της LGBT προπαγάνδας η Eurovision

Ο ακροδεξιός Ευρωβουλευτής αφού μάζεψε κάποιες χιλιάδες υπογραφές, κατέθεσε αναφορά τόσο στην Βουλή, όσο στην κυβέρνηση και στην προεδρία της Λιθουανίας, ζητώντας την αποχώρηση της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας από τον διαγωνισμό της Eurovision, ακριβώς όπως έπραξε η Τουρκία και η Ουγγαρία.

Κάθε χρόνο, η Λιθουανία ξοδεύει εκατοντάδες χιλιάδες χρήματα των φορολογουμένων στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Δυστυχώς, η φετινή Eurovision απέδειξε ότι η εκδήλωση δεν έχει πλέον καμία σχέση με τα τραγούδια. Αυτή η εκδήλωση έχει γίνει εργαλείο προπαγάνδας των LGBT, κατά την οποία δεν αξιολογούνται τα τραγούδια ή το ταλέντο των ερμηνευτών, αλλά οι επιδείξεις σεξουαλικών διαστροφών.

Συνεδρίες σατανισμού, παρελάσεις ομοφυλόφιλων, τρανσέξουαλ, ασέξουαλ και άλλα παρόμοια έχουν γίνει η μηχανή της Eurovision, η οποία προφανώς υποστηρίζεται από τις επιτροπές που επιλέγουν οι χώρες. Το γεγονός ότι η χρήση της σημαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαγορεύτηκε στην εκδήλωση, αλλά τα LGBT ουράνια τόξα επιτρέπονταν ελεύθερα, σημαίνει πολλά για τη Eurovision .

Ως εκ τούτου, καλούμε τους υπευθύνους στη Λιθουανία να σταματήσουν τη συμμετοχή μας στη Eurovision το συντομότερο δυνατό, όπως έκαναν η Τουρκία και η Ουγγαρία, και η Λετονία εξετάζει το ενδεχόμενο να το κάνει. Και τα οικονομικά θα πρέπει να διατεθούν για την καλλιέργεια παραδοσιακών αξιών για την οικογένεια. Μια τέτοια εκδήλωση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Οικογένειας στα μέσα Μαΐου.

Η απάντηση της LRT

Η δημόσια τηλεόραση της Λιθουανίας LRT απάντησε στην αναφορά του Petras Gražulis, λέγοντας πως δεν έχει τον σκοπό να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό της Eurovision, που ενώνει και εκπαιδεύει.

ΗEurovision είναι ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή τηλεοπτικά γεγονότα και προσελκύει πολλούς τηλεθεατές στη Λιθουανία και στον κόσμο. Το LRT δεν έχει καμία πρόθεση να αποσυρθεί από τον διαγωνισμό, ο οποίος είναι «το πρόγραμμα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στη Λιθουανία» και ενώνει το κοινό γύρω από την εκστρατεία υποστήριξης του Λιθουανού εκπροσώπου.

Για την ιστορία μαζί με την απόρριψη της αναφοράς του από την LRT, o Petras Gražulis πληροφορήθηκε σήμερα πως δεν έγινε αποδεκτός στην ευρω-ομάδα της Τζόρτζια Μελίνι ECR, με τις ελπίδες του πλέον για ένταξη σε ένα από τα πολιτικά κόμματα του Ευρωκοινοβουλίου, να είναι το ID της Μαρί Λεπέν.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: delfi, Euromix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *