ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με ένα πολύ δυνατό τραγούδι για την Eurovision 2025 ολοκληρώθηκε το Songwriting Camp στην Ελούντα!

Ολοκληρώθηκε χθες Παρασκευή 5 Ιουλίου στην Ελούντα της Κρήτης, το πρώτο Eurovision Songwriting Camp που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, οι δημιουργοί που συμμετείχαν στο camp είναι ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα, αφού θεωρούν πως έχουν στα χέρια τους ένα πολύ δυνατό τραγούδι για την Eurovision 2025.

Όλη την εβδομάδα, οι τέσσερις καταξιωμένοι δημιουργοί με μεγάλη εμπειρία, αλλά και επιτυχίες στο διαγωνισμό, εργάζονταν εντατικά για την προετοιμασία τραγουδιών με σκοπό την συμμετοχή τους στην Eurovision 2025. Οι δημιουργοί του The Code του Nemo, Lasse Midtsian Nymann και Linda Dale, η γνωστή Νορβηγός τραγουδοποιός Elsie Bay, αλλά και ο συνθέτης της Dream Team Δημήτρης Κοντόπουλος, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα διαφορετικό songwriting camp, με το αποτέλεσμα όπως πληροφορούμαστε να τους δικαιώνει απόλυτα.

Σε όλα αυτά τα camps συνήθως συμμετέχουν πολλοί περισσότεροι δημιουργοί, και έχουν ως στόχο να γράψουν πολλά τραγούδια για διάφορους καλλιτέχνες. Η διάρκεια αυτών των camps δεν ξεπερνά τις τρεις ημέρες και ο χρόνος που έχει ο κάθε συνθέτης για να δουλέψει με άλλους μουσικούς είναι πολύ περιορισμένος, αφού η σύνθεση των ομάδων εργασίας εναλλάσσεται για πρακτικούς λόγους.

Στο songwriting camp της Ελούντα συμμετείχαν όπως διαβάσατε παραπάνω, τέσσερις συνθέτες και είχαν ως στόχο, να γράψουν ένα ή περισσότερα τραγούδια, για έναν και μόνο καλλιτέχνη όπως μπορούμε πλέον να σας αποκαλύψουμε, που φαίνεται να έχει ήδη επιλεγεί σε κάποια χώρα ή να έχει την πρόθεση να υποβάλει τραγούδι. Ο χρόνος που είχαν ήταν πολύ περισσότερος από τα συνήθη songwriting camp που διεξάγονται στην Ευρώπη, ενώ και τις πέντε ημέρες δούλευαν μαζί, προκειμένου να φθάσουν στο αποτέλεσμα που επιθυμούσαν.

Συνολικά γράψαν τρία τραγούδια, όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενό μας άρθρο, με ένα όμως να προκρίνεται και από τους τέσσερις, ως το καταλληλότερο για τον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού στην Ελβετία. Το επόμενο διάστημα θα αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες, τόσο για το τραγούδι, όσο και για τον καλλιτέχνη που θα κληθεί να το ερμηνεύσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τέσσερις δημιουργοί έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την μεταξύ τους συνεργασία και ανανέωσαν το ραντεβού τους και για επόμενα μουσικά projects.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ενημερώνει αποκλειστικά το eurovisionfun, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Songwriting Camp επί ελληνικού […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *