Κύπρος: Κυκλοφόρησε teaser του video clip του”Liar”!

Πριν λίγο το ΡΙΚ έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό teaser του Liar, της κυπριακής συμμετοχής για την Eurovision 2024. Στο teaser βλέπουμε ένα απόσπασμα από το video clip, που όπως θυμάστε γυρίστηκε στο City of Dreams της Λεμεσού. Για μία ακόμη φορά η Silia Kapsis αποδεικνύει πόσο δυνατή είναι στον χορό, δίνοντας μας ένα μόλις μικρό δείγμα από όσα μας ετοιμάζει για την σκηνή.

To Liar με το οποίο η Silia Kapsis θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Elke Tiel. Το video clip έχει σκηνοθετήσει ο Κώστας Καρύδας και θα δοθεί στη δημοσιότητα ακριβώς σε μία εβδομάδα, στις 29 Φεβρουαρίου.

Πως σας φάνηκε το teaser του Liar; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

20 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Mike
    Mike says:

    Όπως σχολιάζουν αρκετοί κάτω από το post στο Instagram θυμίζει ένα συνηθισμένο pop commercial τραγούδι που στέλνει η Κύπρος τα τελευταία χρόνια.
    Αν φτάσει 10αδα θα είναι όντως επιτυχία.

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Μπορεί να μην είναι η τελική βερσιον αυτή που ακούγεται, μάλλον απίθανο να είναι τόσο basic το beat και να θυμιζει τοσο πολυ Sugar της Μολδαβιας. Αλλα ας κανουμε υπομονη και θα τα δουμε ολα συντομα. Μακαρι να σκισει η Σιλια για το εχει 1000% !

      Απάντηση
  2. Music -Man
    Music -Man says:

    Χμμ…μέρος του ρεφρέν είναι αυτό λογικά ε? Οκ! Δεν με ενθουσίασε, αλλά πρέπει να το ακούσουμε όλο και βέβαια να το δούμε ως act πάνω στην σκηνή. Η μικρή τα σπάει χορευτικά! Και πάλι με φόρμουλα Φουρέιρα πάει η Κύπρος! Οκ…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *