Eden Golan, Photo: Andreas Papagiannakis

Ισραήλ: Μέσω του Hakokhav Haba η επιλογή του καλλιτέχνη και για την Eurovision 2025!

Η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ (KAN) συνεχίζει την επιτυχημένη συνταγή του Hakokhav Haba (The Rising Star), του τάλεντ σόου μέσω του οποίου κατά βάση επιλέγει τον καλλιτέχνη που εκπροσωπεί την χώρα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Όπως αναφέρουν οι φίλοι μας στο Euromix, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογραφεί η ανανέωση της σύμβασης μεταξύ της KAN και του τηλεοπτικού δικτύου Keshet, για την πραγματοποίηση του Hakokhav Haba 2025. Από το show αυτό αναδείχθηκε και η Netta Barzilai που κέρδισε τον διαγωνισμό το 2018, αλλά και τρεις ακόμη εκπρόσωποι οι οποίοι βρέθηκαν στο top10.

Από το 2015, το Ισραήλ όποτε χρησιμοποιεί ως μέθοδο επιλογής του καλλιτέχνη για την Eurovision το Hakokhav Haba προκρίνεται πάντοτε στον τελικό.

Το τάλεντ σόου αναμένεται να έρθει στις οθόνες μας το τελευταίο τρίμηνο του έτους, με τον νικητή να αναδεικνύεται στις αρχές του νέου έτους.

Το Ισραήλ φέτος εκπροσώπησε η Eden Golan, που με τον Τυφώνα της κατέκτησε την πέμπτη θέση στον μεγάλο τελικό, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στην τηλεψηφοφορία του κοινού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Euromix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *