Βέλγιο: Η δημόσια τηλεόραση καλεί τον Joost Klein για την Eurovision 2025!

Το πρόσφατο δημόσιο κάλεσμα του Joost Klein προς την βελγική δημόσια τηλεόραση φαίνεται πως βρήκε ανταπόκριση, αφού η ολλανδόφωνη δημόσια τηλεόραση του Βελγίου με δημόσια μάλιστα ανάρτηση της στα social media εκφράζει το ενδιαφέρον της για τον καλλιτέχνη και την πιθανή εκπροσώπηση της χώρας από αυτόν στην Eurovision 2025.

Λίγες ημέρες νωρίτερα σε συναυλία του στο Βέλγιο, ο Joost Klein απαντώντας σε ένα πανό θαυμαστών του που τον καλούσαν να επιστρέψει με την Ολλανδία στην Eurovision 2025, απάντησε:

Ποιος σας είπε πως θέλω να εκπροσωπήσω αυτή τη χώρα! Βέλγιο κάλεσε με!

Το Studio Brussel δεν άφησε την ευκαιρία και απάντησε στον Joost Klein. Tο βελγικό τηλεοπτικό δίκτυο δημοσίευσε μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία έγραψε: «@joostklein ελέγξτε τα προσωπικά μηνύματα παρακαλώ, ευχαριστώ», μαζί με ένα βίντεο του Klein να κάνει την ανάγνωσή του. Ενώ άφησε να εννοηθεί ότι προσπαθεί να έρθει σε επαφή με τον Ολλανδό τραγουδιστή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VRT Studio Brussel (@stubru)

Είναι προφανές πως η βελγική δημόσια τηλεόραση ενδιαφέρεται να δει τον Joost Klein να διαγωνίζεται στο Eurosong 2025 και γιατί όχι και να εκπροσωπεί την χώρα στην Ελβετία. Το VRT θα πραγματοποιήσει το Eurosong 2025 για την επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στο διαγωνισμό. Δεν θα γίνει ανοιχτό κάλεσμα για υποβολή τραγουδιών, αλλά με πρόσκληση μόνο σε καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Οι καλλιτέχνες που θα λάβουν πρόσκληση θα κληθούν να υποβάλουν μέχρι δύο πρωτότυπα τραγούδια στο VRT. Θα ακολουθήσει ακρόαση των τραγουδιών και μία επιτροπή θα αποφασίσει ποιοι καλλιτέχνες και ποια τραγούδια θα διαγωνισθούν στο Eurosong 2025, για την εκπροσώπηση του Βελγίου στην Eurovision 2025.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολλανδός τραγουδιστής Joost Klein αποκλείστηκε λίγες ώρες πριν τον τελικό της Eurovision 2024 μετά από καταγγελία που κατέθεσε εναντίον του Σουηδός φωτογράφος στην παραγωγή του διαγωνισμού. Η καταγγελία, η οποία έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, ήταν πως ο Joost Klein χρησιμοποίησε βία εναντίον της.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ραδιοτηλεόρασης, Jean Philip De Tender , αναφέρθηκε στην επιθυμία του Joost Klein να διαγωνιστεί στη Eurovision 2025, λέγοντας πως αυτό είναι εφικτό, εφόσον η συμμετοχή του δεν θα παραβιάζει τους κανονισμούς του διαγωνισμού:

Εάν δεν υπάρχει παραβίαση των κανόνων, δεν βλέπω κανένα λόγο να μην μπορεί να συμμετάσχει. στη Eurovision 2025.

Σε αντίθεση με το Βέλγιο που ήδη προχωρά τις διαδικασίες για την ανεύρεση του εκπροσώπου του στον επόμενο διαγωνισμό, η ιδιαίτερη πατρίδα του Joost Klein η Ολλανδία, δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει αν θα λάβει μέρος στην Eurovision 2025, αναμένοντας ενέργειες από την EBU, για την αποφυγή καταστάσεων που συνέβησαν στο Μάλμε.

Θα θέλατε να δείτε τον Joost Klein να εκπροσωπεί το Βέλγιο στην Eurovision 2025; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Euromix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *