Protaseis 2025

Ελλάδα – Κύπρος: Και οι δέκα είναι υπέροχοι για την Eurovision 2025! (Poll)

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, τον τελευταίο μήνα το Eurovisionfun σας παρουσίασε τις προτάσεις του για την ελληνική και την κυπριακή εκπροσώπηση στην Eurovision 2025. Προτάσεις οι οποίες στοχεύουν να φέρουν και πάλι τις χώρες, στον δρόμο των επιτυχιών.

Είναι δέκα και είναι όλοι τους πολύ ταλαντούχοι, με υπέροχες φωνές και μουσικό εκτόπισμα αρκετό, ώστε να σταθούν επάξια στην απαιτητική σκηνή της Eurovision, σηκώνοντας με επιτυχία τα ελληνικά και κυπριακά χρώματα.

Πέντε άνδρες και Πέντε γυναίκες, τρεις ομογενής και επτά εγχώριοι καλλιτέχνες, από μεγάλες και μικρότερες δισκογραφικές ή δισκογραφικές του εξωτερικού. Καλλιτέχνες που μπορούν να τραγουδήσουν ποπ, έθνικ, λαϊκό, έντεχνο, παραδοσιακά, εναλλακτικό, τζαζ, rap, trap, ροκ, μιούζικαλ, γκόσπελ, house, hip-hop, R&B ακόμα και όπερα.

Καλλιτέχνες από διάφορα είδη μουσικής, που ό,τι όμως κάνουν το κάνουν καλά και ο καθένας πολύ επιτυχημένα στον τομέα του και όλων των ηλικιών,  ήταν αυτό που μας έκανε να τους συμπεριλάβουμε στην λίστα μας.

Δεν σας παρουσιάζουμε ξανά τους δέκα καλλιτέχνες, αρκεί να επισκεφθείτε τα σχετικά άρθρα για αυτό:

Το επόμενο χρονικό διάστημα εννοείται πως θα υπάρξουν και άλλοι καλλιτέχνες, οι οποίοι θα ενδιαφερθούν για την ελληνική ή κυπριακή εκπροσώπηση και για τους οποίους θα ενημερωθείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας. Είναι πολύ νωρίς εξάλλου ακόμα και τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

Μέχρι τότε όμως, μπορείτε να ψηφίζετε στο poll μας, δείχνοντας μας την προτίμησή σας, για τους 10 καλλιτέχνες που σας παρουσιάσαμε, πατώντας ΕΔΩ.

Μην χάσετε το live μας στο YouTube την ερχόμενη εβδομάδα, όπου θα συζητήσουμε και για τους δέκα, αποκαλύπτοντας ποιοι από αυτούς όντως ενδιαφέρονται και πιθανότατα θα μας απασχολήσουν το φθινόπωρο, ποιοι το σκέφτονται και ποιοι όχι.

Τα αποτελέσματα του poll θα γίνουν γνωστά την ημέρα του live μας στο YouTube.

Μπορείτε να θυμηθείτε τις προτάσεις μας για Stefania, Amanda και Silia Kapsis, που έγιναν αντίστοιχα τον Ιούνιο του 2019, του 2021 και του 2023, εδώ:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για το ταξίδι της Ελλάδας και της Κύπρου για την Eurovision 2025 μόλις ξεκίνησε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *