Καλομοίρα: ”Νόμιζα θα πάω στην Eurovision και την….πάτησα”!

Καλεσμένη στη μεσημεριανή εκπομπή του SKAIFay’s Time, βρέθηκε η Καλομοίρα και συνομίλησε με την Φαίη Σκορδά.

Μεταξύ όσων είπε αναφέρθηκε στη Eurovision και όχι μόνο ανασκεύασε ξανά τις δηλώσεις της, προς την αντίθετη κατεύθυνση, αλλά άφησε αιχμές, για άλλη μια φορά, γύρω από την επιλογή της ΕΡΤ.

Πρώτα απ’ όλα μίλησε για την εμπειρία της στο Βελιγράδι το 2008:

Όταν πήγα στην Eurovision, εισέπραξα μεγάλη αγάπη. Ο κόσμος με σταματά ακόμα στο δρόμο και μου μιλάει για το Secret Combination. Ο κόσμος με ψήφισε να πάω και ήταν μεγάλη μου τιμή. Παίρνω μεγάλη αγάπη από τους Έλληνες του εξωτερικού και ευχαριστώ για τη στήριξη τους. Ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη.

Στη συνέχεια,  αναφέρθηκε στην προσπάθεια της να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό, στην Eurovision 2022, αφήνοντας ταυτόχρονα ξανά αιχμές, για την ΕΡΤ, ενώ ανασκεύασε και τις προηγούμενες δηλώσεις της:

Δε ξέρω τι έγινε και δε πήγα. Είχε ακουστεί το όνομα μου. Την πάτησα. Νόμιζα θα πάω ξανά, όπως η Έλενα και ο Σάκης, που είχαν βγει και αυτοί τρίτοι. Τώρα δε ξέρω. Νομίζω έκλεισε αυτή η πόρτα. Εγώ ήθελα ξεκάθαρα να πάω και έπρεπε να γίνει πρόταση. Δεν παρακαλάω κανέναν. Άστο. Δε χρειάζεται να το συνεχίσω.

Παρακάτω ακούστε το νέο της single, Στόχος:

Θα θέλατε να δείτε την Καλομοίρα να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η ΕΡΤ είναι μανούλα στο να κλείνει πόρτες και να προωθεί βύσματα με 0 εκτόπισμα.
    Ακόμα και αν η Καλομοίρα δεν έχει την φωνή, έχει τέτοιο εκτόπισμα επί σκηνής που δε γίνεται να μην πάει καλά. Ονόματα “ο, τι πρέπει για το διαγωνισμό” έχουν ξεγράφει το κεφάλαιο ev εξαιτίας των γελοίων στάσεων της ΕΡΤ ανά τα χρόνια με μοναδική εξαίρεση το 21-22.

    Απάντηση
    • Panos
      Panos says:

      Να πω ότι είχαμε 2012 και ξαναπήγαινε θα το καταλάβαινα, τώρα θα πάει πιο απάτη κι απ’το Rybak. Εκτός από το ότι έχει περάσει η αίγλη της (γιατί η Ελλάδα δε γίνεται Σουηδία και δεν έχουν όλοι τη Loreen τους), έχει μείνει πολύ πίσω στο διαγωνισμό, δηλαδή ζητάς να κάνεις αυτό που έκανε ο Ρουβάς και η Παπαρίζου πριν 15-20 χρόνια ενώ εσύ έκτοτε έχεις βαλτώσει; Με τι σκεπτικό; Και δε καταλαβαίνω αυτό το υφάκι εγώ δεν παρακαλάω, αυτοί να με ζητήσουν. Σιγά το τρομερό ταλέντο παιδιά που θα μας απαξιώσει κιόλας επειδή τώρα στα γεράματα την έχει δει ιστορία. Ας κατέβει η κοπελίτσα από το καλάμι όπως και η άλλη η Γερμανίδα (που σιγά το τρομερό εκτόπισμα που χάσαμε αν εννοείς ότι αυτή χαντάκωσαν φέτος) και ας αφήσουν να μιλήσει μια Φουρέιρα ή έστω μια Τάμτα που είναι σαφώς πιο ενεργές στα καλλιτεχνικά δρώμενα και με πρόσφατη εμπειρία στη Γιουροβίζιον.

      Απάντηση
  2. Chris
    Chris says:

    Αν έχει τραγούδι βόμβα ας το επιχειρήσει. Ναι, πέρασε ο καιρός της αλλά το παν είναι το τραγούδι. Ο Ρίμπακ που αναφέρετε ως παράδειγμα πιο πάνω είχε σαφώς υποδεέστερο τραγούδι το ‘18 εξ ου και δεν πήγε καλά. Η Καλομοίρα πάντως θα δημιουργήσει εγχώριο μπαζ και θα αναβιώσει εσωτερικά το ενδιαφέρον του κοινού για τη Γιουροβίζιον κάτι που σήμερα ελάχιστοι εμπορικοί καλλιτέχνες μπορούν να πετύχουν.

    Απάντηση
  3. Vasilis
    Vasilis says:

    Θα το πω και ας πει ο καθένας ότι θέλει. Προτιμώ να γίνει απευθείας ανάθεση στην Josephine που αυτή την στιγμή είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στην Ελλάδα, ειδικά στην νεολαία και να πάρει και αυτή την ευκαιρία της και να δούμε επιτέλους που άλλοι την πιστεύουν και άλλοι όχι, τι μπορεί να καταφέρει!
    Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν ήταν το story της πριν λίγους μήνες.
    Ίσως να ετοιμάζει κανένα τραγούδι.

    Απάντηση
  4. Τina
    Τina says:

    Δεν θα με πείραζε να ξανασυμετασχει η Καλομοίρα τουλάχιστον θα ένιωθα μια ασφάλεια για την βαθμολογική κατάταξη ενώ τώρα νιώθω ότι στην ΕΡΤ δεν έχουν κανένα χρονοδιάγραμμα ως προς τον τρόπο επιλογής του καλλιτέχνη όλα είναι αφημένα στην τύχη τους και από όλο αυτό δεν μπορεί να βγει κάτι θετικό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *