Ισραήλ: Η Eden Golan μεταμφιεσμένη στο Μάλμε!

Δύο μήνες μετά τη Eurovision, η Eden Golan αποκαλύπτει με μία ανάρτηση της στα social media, μία ακόμη άγνωστη πτυχή από τον πολύ διαφορετικό διαγωνισμό τραγουδιού που ζήσαμε όλοι στο Μάλμε. Η Ισραηλινή εκπρόσωπος, έπρεπε να μεταμφιεστεί για να βγει έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στη Σουηδία, αποκαλύπτοντας την περίπλοκη πραγματικότητα του να είναι φέτος εκπρόσωπος του Ισραήλ στον διαγωνισμό.

Με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media,  η Eden Golan αποκάλυψε τη σκοτεινή πλευρά της εμπειρίας της στη Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας. Η τραγουδίστρια που έφερε την πέμπτη θέση στον φετινό διαγωνισμό, ανέβασε μία φωτογραφία όπου δύσκολα κάποιος την αναγνωρίζει με την πρώτη ματιά και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ήταν αναγκασμένη να μεταμφιέζεται κάθε φορά που έβγαινε από το ξενοδοχείο:

Σκέφτηκα πολύ ποια φωτογραφία θα κοινοποιούσα και επέλεξα μια στιγμή που στην αρχή μου φάνηκε περίεργη και αστεία αλλά όχι λιγότερο τρομακτική και επικίνδυνη. Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι ήμασταν περικυκλωμένοι από τους καλύτερους φρουρούς ασφαλείας για να προστατεύσουν την αντιπροσωπεία μας, αλλά δεν ξέρουν για εκείνες τις στιγμές που έπρεπε να μεταμφιεστώ για να μην μου κάνουν κακό όταν βγαίναμε έξω.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EDEN GOLAN (@golaneden)

Η Eden Golan εξέφρασε την ανησυχία της για τον έντονο αντισημιτισμό που αυξάνεται παγκοσμίως, αλλά και την ελπίδα της για ένα καλύτερο μέλλον.

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι επιστρέψαμε στην εποχή που μια Εβραία έπρεπε να κρυφτεί για να μην την πληγώσουν…Ξέρω ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες. Προσεύχομαι κάθε μέρα να έρθουν!

Η Eden Golan μετά τη νίκη της στο Hakokhav Haba, εκπροσώπησε το Ισραήλ στην Eurovision 2025 με το τραγούδι Hurricane, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση στον τελικό με 375 βαθμούς, όλους σχεδόν από την τηλεψηφοφορία, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. John
    John says:

    Μακάρι να έρθουν καλύτερες εποχές γιατί είναι ντροπή να φοβάται να κυκλοφορήσει κάποιος λόγω της καταγωγής του

    Απάντηση
    • Ανώνυμος
      Ανώνυμος says:

      Ξες τι είναι ντροπή?
      Να γίνεται μια γενοκτονία να σκοτώνονται αβοήθητα παιδάκια εξαιτίας της καταγωγής τους και όλοι να δίνουν δίκιο στον θυτη!!!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *