Eurovision 2024: Δείτε το βίντεο που “τίναξε” στον αέρα την flag parade στην τελευταία γενική πρόβα

Ένα από τα γεγονότα που σημάδευσαν την Eurovision 2024 ήταν η μη συμμετοχή των καλλιτεχνών από την Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Ελβετία στην flag parade της τελευταίας γενικής πρόβας για τον τελικό του διαγωνισμού. Το Bambie Thug μάλιστα από την Ιρλανδία δεν εμφανίστηκε ούτε στην συνέχεια, όταν έπρεπε να ερμηνεύσει την συμμετοχή του. Στο Χ κυκλοφόρησε ένα βίντεο, όπου δείχνει δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει η ένταση στα παρασκήνια τι πραγματικά συνέβη.

Όπως στην συνέχεια ειπώθηκε από τους καλλιτέχνες που αποφάσισαν με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν, αυτό έγινε γιατί μέλη της ισραηλινής αποστολής τους βιντεοσκοπούσαν παρά την θέληση τους. Στο βίντεο που έχει ανέβει σε διάφορους λογαριασμούς στο Χ, φαίνεται η Eden Golan να παραμένει μόνη της στην ουρά για να ξεκινήσει η flag parade και κάποια μετρά μακριά της, η Μαρίνα Σάττι, το Bambie Thug, το Nemo, η iolanda και οι Gåte να συζητούν μεταξύ τους.

Λίγο αργότερα το Bambie Thug ξεκίνησε το περιστατικό, φωνάζοντας και κλαίγοντας. Για όσα ουσιαστικά δείχνει το βίντεο, είχαμε πληροφορηθεί από μέλος της ελληνικής αποστολής που ήταν παρόν στο γεγονός και μας είχε αναφέρει, πως ουσιαστικά ήταν κάτι άνευ σημασίας, αφού στο χώρο αυτό δεν ήταν δυνατόν να υπάρχει η όποια απαίτηση για την εμφάνιση στην άκρη ενός βίντεο, όταν οι καλλιτέχνες περίμεναν ο ένας δίπλα στον άλλο για να βγουν στην σκηνή για το flag parade και πολλοί ήταν αυτοί που βιντεοσκοπούσαν ή έκαναν live στα social media τους.

Αυτός προφανώς ήταν και ο λόγος που η EBU στην έκθεση της για όσα έκτροπα συνέβησαν στην Eurovision 2025, δεν ανέφερε κάτι για το συγκεκριμένο περιστατικό, θεωρώντας τις καταγγελίες του Bambie Thug τουλάχιστον υπερβολικές.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Δήμητρα
    Δήμητρα says:

    Εγώ γιατί δεν είδα μέλος της δικιάς μας αποστολής να δημοσιεύει βίντεο άλλων καλλιτεχνών; Ή από άλλες χώρες; Και γιατί η Ιρλανδική αποστολή δεν ανέβασε κάτι σχετικό με την Eden; Μόνο ο στυλίστας της Eden έχει το “δικαίωμα” να βιντεοσκοπούσε” καλλιτέχνες χωρίς τη θέλησή τους;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *