Croatia Eurovision 2024

Κροατία: Ο Baby Lasagna μιλάει για την Eurovision 2024 και όλα όσα συνέβησαν backstage!

Τρεις μήνες μετά τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024, τόσο οι φαν όσο και οι καλλιτέχνες, συνεχίζουν να σχολιάζουν τα όσα θετικά και αρνητικά, έλαβαν χώρα στο Μάλμε. Σειρά τώρα, έχει ο φετινός αργυρός πρωταθλητής, Baby Lasagna, που έδωσε μια συνέντευξη στο Κροατικό podcast, “Podcast Inkubator”, μαζί με τον manager του, Krešimir Šustić.

Και οι δύο εξέφρασαν έντονη κριτική, σχετικά με την διεξαγωγή του Διαγωνισμού, την συμπεριφορά των διαγωνιζόμενων, την συμπεριφορά της αποστολής του Ισραήλ, ενώ ο Baby Lasagna, μίλησε για τον αποκλεισμό του Joost Klein από την δική του οπτική γωνία.

Αρχικά ο Baby Lasagna, μίλησε για το Bambie Thug από την Ιρλανδία, και δήλωσε πως πιστεύει πως δεν θα είχε τόσο θετικό αποτέλεσμα, αν δεν είχε αυτή την «υπερβολική» σκηνική παρουσία:

«Όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα στον Τελικό και οι παρουσιαστές ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν τον νικήτή ανάμεσα σε εμένα και το Nemo, το Bambie άρχισε να φωνάζει «Nemo! Nemo! Nemo!». Ως απάντηση, η αποστολή της Σερβίας, άρχισε να φωνάζει «Marko! Marko! Marko!», το όνομά μου. Αλήθεια με έκανε να γελάσω… ήταν ξεχωριστό. Πιστεύω πως πέτυχε στον Διαγωνισμό επειδή η εμφάνισή του ήταν απίστευτα προσεγμένη.»

Στη συνέχεια ο Marko, μίλησε και για την αμφιλεγόμενη συμμετοχή του Ισραήλ, και συγκεκριμένα την συμπεριφορά της αποστολής και τα όσα συνέβησαν πριν από την τελευταία dress rehearsal:

«Είναι η πρώτη φορά που μιλάω για αυτό. Περιμέναμε στην σειρά για την παρέλαση και όλα ήταν μια χαρά. Οι εκπρόσωποι της Ελλάδας και της Ιρλανδίας στεκόντουσαν στη θέση τους και ξαφνικά κάποιος πέρασε και τις έβγαλε βίντεο, νομίζω κάποιος από την αποστολή του Ισραήλ. Το Bambie άρχιζε να φωνάζει «Μην με βγάζεις βίντεο!», φώναζε σαν άγριο σκυλί. Και φώναζε ότι είναι μια «γιορτή αγάπης και ειρήνης» καθώς έκλαιγε… όλοι σοκαριστήκαμε. Προσωπικά δάγκωσα τα χείλη μου προσπαθώντας να μην γελάσω. Μιλούσε για αγάπη και ειρήνη ενώ φώναζε και νευρίαζε, αχρείαστο δράμα. Στο τέλος, το Bambie το Nemo, και δεν ξέρω ποιός άλλος, πήγανε στα δωμάτιά τους και έκλαιγαν. Τι τρέχει παιδιά; Είμαστε στην Eurovision!»

«Δεν ξέρω γιατί το Bambie, η Μαρίνα και το Nemo ήταν τόσο αναστατωμένοι με την Ισραηλινή αποστολή. Δεν ήταν τόσο ενοχλητικοί, τουλάχιστον από ότι είδα εγώ. Όσο για την δήλωση του Bambie πως το έβγαλαν βίντεο, υπήρχαν κάμερες παντού και όλοι φωτογράφιζαν τους πάντες. Απλά μου φάνηκε περίεργο που μιλούσε για ειρήνη ενώ συμπεριφέρθηκε με θυμό και απογοήτευση»

Τέλος, αναφέρθηκε και στον πολυσυζητημένο αποκλεισμό του Joost Klein από την Ολλανδία:

«Υπήρξε τόσο δράμα, τόσες φήμες. Από ότι καταλάβαμε, υπήρξε ένα συμβάν με μια camerawoman της  EBU. Αλλά πριν από αυτό, ο Joost δεν εμφανίστηκε στην πρόβα, έστειλε κάποιον άλλον στη θέση του. Ήταν εκεί αλλά έστειλα έναν «κλώνο» να εμφανηστεί στην σκηνή, οπότε η EBU του είχε απαγορεύσει να εμφανιστεί στην πρόβα. Εκείνη την ημέρα, μια camerawoman από την παραγωγή πλησίασε για να τον φωτογραφίσει και αφού της είπε ότι δεν συμφωνούσε, είπε ότι έπρεπε. Σε απάντηση, της έριξε την κάμερα από το χέρι. Μετά άρχισαν οι φήμες ότι ήταν ένοχος, ήταν ένοχη, ότι την απείλησε κ.λπ. Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά η camerawoman ένιωσε να απειλείται και κάλεσε την αστυνομία και λίγες ώρες αργότερα, η EBU ανακοίνωσε τον αποκλεισμό του από τον διαγωνισμό»

Ο Baby Lasagna, εκπροσώπησε την Κροατία στην Eurovision 2024 και κατάφερε να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα της χώρας, στα σχεδόν 30 χρόνια συμμετοχής της, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση με 547 βαθμούς:

https://youtu.be/YIBjarAiAVc

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

Πηγή: Podcast Inkubator

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. John
    John says:

    Μπράβο Marko τέτοιους καλλιτέχνες που μιλάνε έξω από τα δόντια και τα λένε όλα δίχως να φοβούνται αν κάποιος θα θιχτεί αλλά η αλήθεια πονάει τι να κάνουμε

    Απάντηση
  2. Ποσο μαρεσει
    Ποσο μαρεσει says:

    Αχ θα θιχτουν οι αλκοποντ ιζ φρι
    Δεν περναει πια η προπαγανδα, τι να κανουμε…
    Και μεσα σε ολα η Μαρινα που χασμουριεται

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *