Ελλάδα: Στις 12 Σεπτεμβρίου η απόφαση της Γ.Σ. της ΕΡΤ για τον Γιάννη Παπαδοπούλο

Στις 12 Σεπτεμβρίου, στην Γ.Σ. των μετόχων της ΕΡΤ, θα οριστικοποιηθεί και η τοποθέτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου ως προσωρινού Προέδρου της εταιρείας. Τέσσερις ημέρες αργότερα λήγει και επισήμως η θητεία του νυν Προέδρου Κων/νου Ζούλα και δύο ακόμη μελών του ΔΣ. Από τις 17 Σεπτεμβρίου η ΕΡΤ προχωρά με μία ολοκαίνουρια διοίκηση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σε σημερινό τους άρθρο οι Τυπολογίες, στην ΓΣ των μετόχων της ΕΡΤ στις 12 Σεπτεμβρίου, θα αποφασισθεί και η τοποθέτηση του Γιάννη Παπαδοπούλου ως προσωρινού προέδρου της εταιρείας, με διάρκεια θητείας ενός έτους. Στο μεταξύ φυσικά θα προκηρυχθεί η θέση μέσω ΑΣΕΠ, θα γίνει η διαδικασία και εντός αυτού του έτους θα επιλεγεί ο μόνιμος πρόεδρος της ΕΡΤ, ο οποίος φυσικά μπορεί και να είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, καθώς ως γνωστό στη χώρα μας, ουδέν μονιμότερο από του προσωρινού.

Όπως διαβάσατε και σε προηγούμενα άρθρα μας, νέο ισχυρό πρόσωπο της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης είναι η Κατερίνα Κασκανιώτη, η διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΡΤ, η οποία τώρα είναι ως προσωρινή, αλλά ελπίζει πως πολύ σύντομα θα καταλάβει μόνιμα τη θέση, αφού συμμετείχε κανονικά και στον αντίστοιχο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Στην ΓΣ λοιπόν της επόμενης εβδομάδας, οι μέτοχοι της εταιρείας που είναι το ελληνικό δημόσιο και το οποίο εκπροσωπούν στην ΕΡΤ η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Παύλος Μαρινάκης ή πρόσωπα που εκείνοι θα ορίσουν, μεταξύ και άλλων θεμάτων θα επισημοποιήσουν τον διορισμό του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ.

Αλλαγή σελίδας στην ΕΡΤ και αλλαγή σελίδας φυσικά και για τον διαγωνισμό της Eurovision, με τις πρώτες μας πληροφορίες να λένε πως προετοιμάζονται πολλά και ωραία πράγματα για την διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής για όλους εμάς τους φίλους του διαγωνισμού. Αλλαγές που θα σημάνουν και την αλλαγή νοοτροπίας της νέας διοίκησης. Για αυτά όμως θα μιλήσουμε εν καιρώ.

Εν αναμονή των εξελίξεων και των επίσημων ανακοινώσεων, μείνετε σταθερά εδώ στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Typologies
1 reply
  1. Tina
    Tina says:

    Από αυτά που λέτε στο τέλος του κειμένου σας πως προετοιμάζονται πολλά και ωραία πράγματα για την διαδικασία επιλογής του εκπροσώπου μας δείχνει αυτό που έχω πει ήδη σε προηγούμενο μήνυμα μου ότι η ΕΡΤ έχει κάνει έναν πρώτο σχεδιασμό για την συμμετοχή μας ώστε και φέτος να έχουμε μια δυναμική και ανταγωνιστική εμφάνιση στη σκηνή της eurovision

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *