Νέα σεζόν και τα Παραγιουροβιζονικά κάνουν ποδαρικό με πληροφορίες που δεν πρέπει να χάσει κανείς

Καλή γιουροβιζιονική σεζόν αγαπημένοι μας αναγνώστες! Δεν θα κουραστούμε να το λέμε, ελπίζοντας πως αυτή η σεζόν θα είναι πιο ήρεμη και πιο κοντά σε αυτό που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια, ένα event δηλαδή που θα έχει να κάνει κυρίως με την μουσική, το τραγούδι, τη σκηνική παρουσίαση των διαγωνιζόμενων και όχι με όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια. Φυσικά, εμείς εδώ θα είμαστε και αυτή τη χρονιά για να ταξιδέψουμε μαζί σας στην Βασιλεία και να σας μεταφέρουμε τα πάντα γύρω από τον αγαπημένο μας θεσμό, με επίκεντρο φυσικά πάντα την ελληνική και την κυπριακή συμμετοχή. Μία από τις αγαπημένες σας στήλες, τα Παραγιουροβιζιονικά, θα ρίξουν φως ακόμα και στις πιο αθέατες πληροφορίες της Eurovision Bubble, ξεκινώντας δυναμικά από σήμερα την πρώτη ημέρα της νέας γιουροβιζιονικής σεζόν.

  • Το διοικητικό ντόμινο εξελίξεων στην ΕΡΤ, έφερε και ανάμεικτα συναισθήματα στους φίλους του διαγωνισμού. Με τους περισσότερους φυσικά να νιώθουν ικανοποίηση και ελπίδα, πως μία καλύτερη και πιο υγιής προσέγγιση ως προς το project Eurovision έχουμε να αναμένουμε από την νέα διοίκηση και άλλους να νιώθουν απίστευτα στεναχωρημένοι και αμήχανοι, αφού τα όνειρα και οι πιο μύχιοι πόθοι τους για επιστροφή της πιο αποτυχημένης αρχηγού αποστολής στο διαγωνισμό τη νέα χρονιά καταρρίφθηκαν ανεπιστρεπτί. Περαστικά από εμάς!
  • Κι αφού ξεκινήσαμε με την ΕΡΤ θα παραμείνουμε σε αυτή. Όπως έχετε διαβάσει σε διάφορα άρθρα μας, μέχρι στιγμής καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί για τον ερχόμενο διαγωνισμό. Το καλοκαίρι περιελάβανε για την ΕΡΤ πάρα πολλές αθλητικές μεταδόσεις, οι οποίες και ολοκληρώνονται με τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Το όλο εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αυτό δεν μεταφράστηκε μόνο στους πίνακες τηλεθεάσης, αλλά και στα social media, όπου ο κόσμος έδειξε την ικανοποίηση του για τον τρόπο που η ΕΡΤ κάλυψε όλες αυτές τις διοργανώσεις.
  • Το παραπάνω πιστώνεται 100% στην διευθύνουσα της εταιρείας, Κατερίνα Κασκανιώτη, η οποία και ανέλαβε προσωπικά την εποπτεία, αλλά και τον σχεδιασμό για αυτές τις μεταδόσεις.
  • Η Κατερίνα Κασκανιώτη, φαβορί για την θέση της μόνιμης πλέον διευθύνουσας συμβούλου, θα είναι και αυτή που θα λάβει τις σημαντικές αποφάσεις πλέον. Όχι μόνο για την Eurovision, αλλά και γενικότερα. Κάτι που από μόνο του είναι πολύ αισιόδοξο, αφού προέρχεται από την ελεύθερη αγορά και γνωρίζει πόσο σημαντικό προιόν στα χέρια της ΕΡΤ είναι η Eurovision. Εξάλλου ήταν το Μάιο στο Μάλμε και είδε από κοντά τι εστί ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, για την EBU και τα μέλη της.
  • Αμέσως μετά λοιπόν την ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη, η οποία ξεκινά το επόμενο Σάββατο, και στην οποία η Κατερίνα Κασκανιώτη θα παρευρεθεί για τα εγκαίνια του περιπτέρου της ΕΡΤ, η ίδια και η ομάδα που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας το project με επικεφαλής την Δώρα Χειράκη, θα κληθούν να λάβουν τις σημαντικές αποφάσεις για τον τρόπο ανάδειξης της ελληνικής συμμετοχής και θα έχουμε και τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις.
  • Προφανώς και όλα είναι ανοιχτά. Οι πρώτες όμως πληροφορίες μας, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, είναι πως η ΕΡΤ δεν θα προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση, με το πιθανότερο σενάριο να είναι μία διαδικασία που θα περιλαμβάνει την συμμετοχή του κοινού.
  • Παρότι είναι νωρίς για να πούμε κάτι περισσότερο, ετοιμαστείτε για πολύ όμορφες εκπλήξεις και μια γιουροβιζιονική σεζόν που όλοι εμείς οι φίλοι του διαγωνισμού θα ευχαριστηθούμε …
  • Στην Κύπρο από την άλλη μεριά, έχουν προχωρήσει πολύ τις προετοιμασίες τους. Έχουν καταλήξει σε τραγούδι και καλλιτέχνη και πάρα πολύ σύντομα το ΡΙΚ θα προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις, όσο αφορά στην φάση αυτή το όνομα του καλλιτέχνη.
  • Το ΡΙΚ στοχεύει και σε αυτό το διαγωνισμό να παρουσιάσει κάτι ανταγωνιστικό, που θα κάνει περήφανους όλους τους Κύπριους. Ίσως φέτος μάλιστα να είναι ακόμη πιο αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα, αν και όπως τονίζουν υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να φθάσουν σε αυτό το αποτέλεσμα. Το σίγουρο όμως είναι πως η κυπριακή αποστολή σκοπεύει να δουλέψει σκληρά και σε αυτή τη σεζόν για να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια.
  • Τέλος, μία πληροφορία που έχουμε από διάφορες χώρες. Οι δημόσιες ραδιοτηλεόρασεις, μετά και το δράμα της φετινής χρονιάς, είναι αποφασισμένες να βάλουν πιο αυστηρούς όρους στους καλλιτέχνες που θα επιλεγούν να τις εκπροσωπήσουν στο διαγωνισμό. Αυστηρότερους όρους ως προς την τήρηση των κανονισμών, μία κατεύθυνση που υπάρχει και από την EBU και αποτυπώθηκε και στις πρόσφατες ανακοινώσεις που είδαμε μέσα στο καλοκαίρι.

Όπως αντιλαμβάνεστε θα ζήσουμε έντονες στιγμές και σε αυτή τη σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι εδώ για όλες τις εξελίξεις. Το ταξίδι για την Eurovision 2025 ξεκίνησε!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Αφου ευχηθώ καλό μήνα θα συνεχίσω με κάποιες παρατηρήσεις λέτε ότι η ΕΡΤ δεν έχει λάβει κάποιες αποφάσεις για τον ερχόμενο διαγωνισμό παρόλα αυτά μέσα στο κείμενο σας λέτε ότι δεν θα γίνει απευθείας ανάθεση όπως ήδη έχετε πει και σε προηγούμενο άρθρο σας αλλά φέτος θα υπάρχει η συμμετοχή του κοινού επίσης αναφέρεστε σε όμορφες εκπλήξεις όλα αυτά αποδεικνύουν ότι κάποια πράγματα έχουν συζητηθεί όπως ο τρόπος επιλογής του εκπροσώπου μας αλλά όπως είναι φυσικό η ΕΡΤ θα ανοίξει τα χαρτιά της σε μεταγενέστερο χρονο

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *