Ελλάδα: Αμφίβολη η συμμετοχή του Good Job Nicky στον εθνικό τελικό

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, ο Good Job Nicky ανέφερε πως η συμμετοχή του στον εθνικό τελικό της Eurovision δεν είναι ακόμα σίγουρη, παρά το γεγονός ότι έχει έτοιμα τα τραγούδια για υποβολή.

Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Good Job Nicky στον διαγωνισμό της Eurovision, καθώς θεωρεί ότι θα ήταν μια εξαιρετική συμμετοχή. Ο καλλιτέχνης, ωστόσο, απάντησε ότι δεν θέλει να γίνεται κουραστικός, δεδομένου ότι εδώ και καιρό έχει αποκαλύψει πως έχει έτοιμα τα υποψήφια τραγούδια. Παρόλα αυτά, εξήγησε ότι ίσως φέτος να μην τον δούμε στον εθνικό τελικό.

«Δεν νομίζω ότι θα συμμετάσχω. Τα τραγούδια είναι έτοιμα, αλλά δεν είμαι σίγουρος για φέτος λόγω κάποιων άλλων προτεραιοτήτων. Θα δούμε. Δεν αποκλείω τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παρά το γεγονός ότι ο Good Job Nicky δεν απέκλεισε την πιθανότητα συμμετοχής του, δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα βέβαιος για την παρουσία του στον εθνικό τελικό της Eurovision.

Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα, και φυσικά το Eurovisionfun θα παρακολουθεί την εξέλιξη του θέματος, ενημερώνοντάς σας για κάθε νεότερο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Δεν περίμενα τόση ανασφάλεια από τον συγκεκριμένο και με πρόβληματισε η δήλωση του. Σαν να λέει ας δω ποιοι άλλοι θα καταθέσουν τραγούδι πρώτα και αν δεν πάει κανένα άλλο μεγάλο ή πολύ γνωστό όνομα θα στείλω και ‘γώ προς το τέλος της προθεσμίας. Πάντως αν είσαι σίγουρος για το τραγούδι σου ότι είναι κομματαρα και ότι θα σκίσει, το στέλνεις χωρίς πολλά πολλά, όλα τ άλλα είναι να χαμέ να λέγαμε. Μάλλον περίμενε απευθείας ανάθεση κ αυτός όπως και η Ζοζεφιν (γελάω).

    Απάντηση
  2. Έμπλεξε η Ερτούλα
    Έμπλεξε η Ερτούλα says:

    Ο Εθνικός Τελικός θα μας βγει ξινός, θα το δείτε. Θα πήξουμε στις τριτοτέταρτες συμμετοχές. Γιατί όλοι οι κομπλεξικοί, βαλκάνιοι, επαρχιώτες Έλληνες καλλιτέχνες, δεν θα έμπαιναν σε διαγωνιστική διαδικασία, παρά μόνο θα ελάμβαναν συμμετοχή με ανάθεση. Μην κοιτάτε μια ζωή τι γίνεται έξω και ποιες χώρες κάνουν Τελικούς. Δεν υπάρχει κομπλεξισμός στις Κεντροβορειοευρωπαϊκες κοινωνίες. Φυσικά, στο τέλος, όλοι όσοι ζητούσαν Τελικό, θα την πέσουν στην Ερτ που δεν έκανε ανάθεση πρώτου ονόματος! Διότι εκτός απο κομπλεξικός λαός, είθισται να είμαστε και ανακόλουθοι/ αναξιόπιστοι με αυτά που ζητάμε και θέλουμε

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *