Ολλανδία: Παρούσα στη Βασιλεία και στη Eurovision 2025 | Ο Joost Klein αρνήθηκε να εκπροσωπήσει ξανά τη χώρα!

Το AVROTROS επιβεβαιώνει επίσημα τη συμμετοχή της χώρας στον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, μετά από μήνες συζητήσεων μεταξύ της EBU και του ιδίου φορέα και την παράταση που του εξασφαλίστηκε στο να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή της χώρας.

Οι δεσμεύσεις που έγιναν σχετικά με την ασφάλεια των συμμετεχόντων και ο διορισμός του Martin Green πιθανότατα συνέβαλαν στην απόφαση αυτή, δίνοντας το πράσινο φώς για τη συμμετοχή στον επερχόμενο διαγωνισμό. Ωστόσο, και παρά την επικρατούσα φημολογία, η χώρα επιστρέφει στη μέθοδο της εσωτερικής διαδικασίας επιλογής, καθώς ο Joost Klein αρνήθηκε να εκπροσωπήσει το έθνος για δεύτερη φορά.

Eurovision 2025 – Ολλανδία

Ο AVROTROS μας ενημερώνει ότι μαζί με άλλες αποστολές τόσο κατά τη διάρκεια όσο και αμέσως μετά το Μάλμε έχει πιέσει για αλλαγές, τόσο στο σόου όσο και για τις συνθήκες στα παρασκήνια. Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας προσβλέπει στο μέλλον και είναι ευχαριστημένος με το σύνολο των μέτρων που ισχύουν επί του παρόντος και δεσμεύθηκε ότι θα τηρήσει η EBU.

Χωρίς τον Joost Klein στη Eurovision 2025

Ο τηλεοπτικός φορέας προσέγγισε τον Joost Klein, τον φετινό εκπρόσωπο ο οποίος αποκλείστηκε μόλις λίγο πριν τον Μεγάλο Τελικό, με σκοπό να εκπροσωπήσει τη χώρα για άλλη μια φορά, σύμφωνα με το σημερινό δελτίο τύπου του AVROTROS. Ο Joost, ωστόσο, αρνήθηκε, ώστε να καταφέρει να ανακάμψει από αυτή την τραυματική και πιεστική εμπειρία.

Επιπλέον και μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο Joost Klein αναφέρει:

Απληστία ή επιθυμία;
Πήρα την απόφαση να ΜΗΝ συμμετάσχω στη Eurovision 2025
Η ομάδα μου και εγώ τα είχαμε όλα έτοιμα, αλλά απλά δεν αισθάνομαι καλά. Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους για όλη την αγάπη, ωστόσο είμαι ακόμα πολύ επηρεασμένος από αυτή τη χρονιά. Πρέπει να δώσω περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου για να θεραπευτώ.
Ήταν όνειρό μου να κάνω τη Eurovision και το κάναμε.
Για μήνες είχα αυτή την αίσθηση ότι έπρεπε να κάνω μια επιστροφή για να τελειώσω τη δουλειά. Αλλά στην πραγματικότητα: φτάσαμε σε έναν υψηλότερο στόχο. Το Europapa ένωσε πολύ κόσμο. Αυτή η ιστορία δεν αφορά μόνο εμένα, αφορά εμάς. Είμαι ευγνώμων.
Άνθρωποι από όλο τον κόσμο προσπαθούν να μάθουν ολλανδικά και αυτό με κάνει πολύ περήφανο για τη γλώσσα μου.
Πετύχαμε κάτι που προηγουμένως ισχυριζόταν ότι ήταν αδύνατο. Χρησιμοποιήσαμε την πραγματική δύναμη του Διαδικτύου.
Ίσως λοιπόν να τυφλώθηκα, αλλά τώρα βλέπω καθαρά. Πρέπει να ακολουθήσω το φως. Όχι να το πολεμήσω.
Τα ΜΜΕ είναι αυτά που είναι, αλλά δεν έχω θέση σε αυτά. Δεν είμαι φτιαγμένος για αυτή τη μεγάλη “μηχανή”. Η πορεία μου είναι διαφορετική και καλωσορίζω όποιον θέλει να συμμετάσχει σε αυτήν την περιπέτεια. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία.
Πιστεύω ότι ένας από τους σκοπούς της ζωής μου είναι να συνδέω ανθρώπους. Μέσα από τη μουσική, την (ψηφιακή) τέχνη και το performance. Η περιοδεία μου σε Ευρώπη και ΗΠΑ είναι sold out και ανυπομονώ να παίξω το νέο μου άλμπουμ εκεί. Ελάτε όλοι μαζί. Αυτή η ζωή είναι τρελή, αλλά να ξέρεις..
Στέκομαι ακόμα

Μια εσωτερική επιλογή

Ως απόρροια της απόφασης του Klein, το AVROTROS θα επιλέξει εσωτερικά τη συμμετοχή του για τη Eurovision 2025. Oι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, συνθέτες, τραγουδοποιοί, παραγωγοί και δισκογραφικές εταιρείες καλούνται να καταθέσουν τις πρωτότυπες συνθέσεις τους με καταληκτική προθεσμία την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

Πηγή: AVROTROS
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *