Joost Klein, Photo: Andreas Papayiannakis

Ολλανδία: Επιστρέφει στην Eurovision | Φαβορί ο Joost Klein για την εκπροσώπηση στην Βασιλεία

Μετά από επιτυχημένες συνομιλίες ανάμεσα σε AVROTROS, NPO και EBU, η Ολλανδία θα συμμετάσχει κανονικά στη Eurovision 2025, όπως αναφέρεται σήμερα στον Ολλανδικό τύπο. Παρά τις διαφωνίες για τον αποκλεισμό της χώρας την προηγούμενη χρονιά, η EBU επιμένει ότι η απόφαση αυτή ήταν δικαιολογημένη βάσει των εσωτερικών κανονισμών. Ωστόσο, ο AVROTROS είναι ικανοποιημένος με τις δεσμεύσεις που έγιναν για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και με τον διορισμό του Martin Green.

Λόγω περιορισμένου χρόνου, δεν θα υπάρξει ανοιχτή διαδικασία επιλογής όπως τις προηγούμενες χρονιές. Αντ’ αυτού, οι υπεύθυνοι συνομιλούν απευθείας με πιθανούς συμμετέχοντες. Ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί είναι αυτό του Joost Klein, κάτι το οποίο είχε αναφερθεί και από το RTL Boulevard. Η συμμετοχή του Joost θεωρείται πιθανή για δύο λόγους: πρώτον, ο AVROTROS πιστεύει ότι πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο του, και δεύτερον, άλλοι καλλιτέχνες, όπως η Davina Michelle, εμφανίζονται διστακτικοί να συμμετάσχουν.

Παράλληλα, ο AVROTROS στέλνει το μήνυμα ότι θεωρεί άδικο τον περσινό αποκλεισμό, ενώ η EBU δεν μπορεί να απορρίψει τη συμμετοχή του Joost. Ωστόσο, υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με την απρόβλεπτη συμπεριφορά του, και εάν τελικά εκπροσωπήσει την Ολλανδία, θα πρέπει να συμμορφωθεί με κανόνες που ορίζουν πώς πρέπει να συμπεριφέρεται κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: parool

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Για γέλια…
    Από τη μια το avrotros που απειλούσε ότι θα αποχωρήσει μετά τα γεγονότα που, αδίκως είχαν σαν αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της Ολλανδίας και από την άλλη ο Joost από το “f**k off Eurovision” στο τραβάτε με και ας κλαίω…
    Βρήκαμε ήδη τον νικητή του 2025, δυστυχώς.
    Αυτή η σχέση των ραδιοτηλεόρασεων και της ebu είναι κωμικοτραγική.
    Νορβηγία, Ισπανία, Ιρλανδία, Ισλανδία κλπ απειλούσαν με αποχώρηση, όπως μετά και ο Ολλανδικος φορέας και από αυτό περνάμε στο βαράει το ντέφι η ebu και εμείς χορεύουμε. Η κατρακύλα και ο πάτος του βαρελιού δεν έχει τελειωμό δυστυχώς.

    Απάντηση
  2. barbara
    barbara says:

    Δηλαδή ο διορισμός του νέου διευθυντή είναι το φύλλο συκής για να έχουν άλλοθι οι ολλανδοί να επιστρέψουν με τον ίδιο καλλιτέχνη αν και πιστεύουν πως στοχοποιή΄θηκε άδικα και για να τον καλοδεχτεί η EBU που μέχρι χτες μας έλεγε ότι η συμπεριφορά του ήταν ανάρμοστη.

    Ζητείται αξιοπρέπεια αλλά ποιος την έχασε για να τη βρουν όλο αυτοί…

    Απάντηση
  3. Eurovision 2025
    Eurovision 2025 says:

    πολλοί επαναστάτες πέσανε φέτος στο διαγωνισμό σε σημείο να μας λένε κάθε τρεις και λίγο πόσο αναξιόπιστη είναι η EBU. Και μετά τσουπ παίρνουν ξανά μέρος. Συμφωνώ με όσους πιστεύουν ότι πιθανότατα θα είναι ο επόμενος νικητής κλασσικά με πολιτικό μήνυμα και όλα τα σχετικά

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *