Eurovision 2025: Όλες οι νέες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση στη Βασιλεία!

Η Βασιλεία φαίνεται να ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη διοργάνωση του 69ου διαγωνισμού της Eurovision. Μάλιστα, έχουν ήδη ανακοινωθεί νέες πληροφορίες σχετικά με το πως σκοπεύουν να διοργανώσουν την καλύτερη εμπειρία για τους fans του διαγωνισμού.

Όπως δήλωσε και στο Swissinfo, ο Beat Läuchli, project manager του φετινού διαγωνισμού:

“Εκτός από τις σημαίες που θα κυματίζουν σε όλη την πόλη, σχεδιάζουμε μια λεωφόρο οπαδών. Θα υπάρχει επίσης μουσική στην πλατεία Barfüsserplatz.”

Από τα λεγόμενά του καταλαβαίνουμε πως η πόλη της Βασιλείας θα είναι ένα τεράστιο party που θα μεταδίδει τον παλμό της Eurovision. Το Εκθεσιακό Κέντρο Βασιλείας θα διαθέτει Eurovillage αλλά και το Euroclub για όλους τους fans του διαγωνισμού. Συμπληρωματικά, θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις στην πόλη κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και έτσι η Βασιλεία θα μετατραπεί στην καρδιά της Eurovision 2025  ενώνοντας fans από όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, ο Läuchli, δήλωσε σχετικά με την ανάγκη προώθησης αλλά και συνεισφοράς της τοπικής κοινωνίας στο διαγωνισμό:

“Είναι σημαντικό να εμπλέκεται ο πληθυσμός, αλλά και οι επιχειρήσεις και τα εστιατόρια, ώστε να μπορούν να συνεισφέρουν. Και είναι σημαντικό να αναδεικνύεται και ο περιφερειακός πολιτισμός. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την απαραίτητη ατμόσφαιρα.”

Αναμένουμε να δούμε τι ετοιμάζει η Βασιλεία για τον 69ο διαγωνισμό της Eurovision στις 13,15 και 17 Μαϊου 2025.

Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το διαγωνισμό, στο Eurovision Fun!

Πηγή: Swissinfo

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *