Junior Eurovision 2024: Κυκλοφόρησε το revamp του “All Together”!

Πριν από δύο εβδομάδες, ο Dominik Arim κέρδισε το Szansa na Sukces: Eurowizja Junior 2024, την Πολωνική εθνική επιλογή για τη Junior Eurovision 2024. Πριν από λίγο, κυκλοφόρησε η ανανεωμένη εκδοχή του “All Together” στο επίσημο κανάλι της Junior Eurovision στο YouTube από κοινού με το μουσικό του βίντεο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μουσικό βίντεο του “All Together“, παρακάτω:

Πώς επιλέχθηκε ο Dominik?

Πέντε καλλιτέχνες διεκδίκησαν την Πολωνική εκπροσώπηση στον τελικό του Szansa na Sukces. Κατόπιν της απόφασης της τριμελούς κριτικής επιτροπής, καθώς και του κοινού οι ακόλουθοι δύο προκρίθηκαν στο super-final:

  • Aleksandra Antoniak
  • Dominik Arim
Στο τελικό αυτό στάδιο, οι δύο διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν ο καθένας το “All Together“, το τραγούδι που είχε ετοιμάσει το TVP ως συμμετοχή για τη Junior Eurovision. Έτσι, το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε και νικητής και κατ’ επέκταση εκπρόσωπος της χώρας στον 22ο Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision αναδείχθηκε ο Dominik Arim.

Ποιος είναι ο Dominik;

Ο Dominik ζει στη μικρή πόλη Bobowo στο βόρειο τμήμα της Πολωνίας, μια περιοχή γνωστή για τα όμορφα δάση και τις λίμνες της. Ο νεαρός ερμηνευτής άρχισε να τραγουδάει για την οικογένειά του – τη μαμά, τον μπαμπά και την αδερφή του Τζούλια – προτού συνεχίσει να εμφανίζεται σε σόου και φεστιβάλ.

Πρώτα τράβηξε την προσοχή του κοινού με τη διασκευή του στο “Hold My Hand” της Lady Gaga στο “The Voice Kids Poland”, όπου και οι 4 κριτές πάλεψαν για να τον έχουν στην ομάδα τους. Εκτός από το τραγούδι, ο Dominik απολαμβάνει το καράτε. αυτή τη στιγμή έχει φτάσει μέχρι την πορτοκαλί ζώνη.

Junior Eurovision Song Contest 2024

Δεκαεπτά χώρες θα λάβουν μέρος στον 22ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Junior Eurovision και θα εμφανιστούν με την ακόλουθη σειρά:

  1. Ιταλία – RAΙ
  2. Εσθονία – ERR
  3. Αλβανία – RTSH
  4. Αρμενία – AMPTV
  5. Κύπρος – RIK
  6. Γαλλία – FT
  7. Βόρεια Μακεδονία – MRT
  8. Πολωνία – TVP
  9. Γεωργία – GPB
  10. Ισπανία – RTVE
  11. Γερμανία – ARD/NDR
  12. Ολλανδία – AVROTROS
  13. Άγιος Μαρίνος – RTV San Marino
  14. Ουκρανία – UA:PBC
  15. Πορτογαλία – RTP
  16. Ιρλανδία – RTÉ
  17. Μάλτα – PBS

O 22ος Παιδικός Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου στη Μαδρίτη της Ισπανίας, μετά την άρνηση της Γαλλίας να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το σλόγκαν του διαγωνισμού είναι το “Let’s Bloom!”, ενώ οι Ruth LorenzoMarc Clotet και Melani Garcia θα αναλάβουν χρέη παρουσιαστών.

Η Πολωνία με τον Dominik Arim θα εμφανιστεί στην όγδοη θέση.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το reaction video του EurovisionFun για το “ All Together ”:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *