Junior Eurovision 2023: Σήμερα ο μεγάλος τελικός!

Η μεγάλη μέρα για όλους τους φανς της Junior Eurovision έφτασε. Σήμερα το απόγευμα διεξάγεται ο Μεγάλος Τελικός του 21ου Πανευρωπαϊκού Παιδικού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Σε απευθείας μετάδοση από την Νίκαια της Γαλλίας, στις 17:00 το απόγευμα, 16 χώρες ρίχνονται στη μάχη για την πολυπόθητη πρώτη θέση και τη νίκη στη Junior Eurovision 2023.

Από το Palais Nikaïa της Γαλλικής πόλης , οι παρουσιαστές Olivier Minne και Laury Thilleman θα μας καλωσορίσουν στη 20η έκδοση της γιορτής της παιδικής μουσικής.

Σειρά εμφάνισης

Η Γαλλία, με την Zoé Clauzure, θα εμφανιστεί 12η στον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Την αυλαία θα ανοίξει η Sandra Valero από την Ισπανία, ενώ τελευταία θα ερμηνεύσουν το τραγούδι τους οι Sep & Jasmijn από την Ολλανδία.

  1. 🇪🇸 Ισπανία: Sandra Valero“LOVIU”
  2. 🇲🇹 Μάλτα: Yulan “Stronger”
  3. 🇺🇦 Ουκρανία: Anastasia Dymyd“Kvitka”
  4. 🇮🇪 Ιρλανδία: Jessica McKean“Aisling”
  5. 🇬🇧 Ηνωμένο Βασίλειο: Stand Uniqu3 “Back to Life”
  6. 🇲🇰 Βόρεια Μακεδονία: Tamara Grujeska“Kaži Mi, Kaži Mi Koj”
  7. 🇪🇪 Εσθονία: Arhanna “Hoiame Kokku”
  8. 🇦🇲 Αρμενία: Yan Girls  “Do It My Way”
  9. 🇵🇱 Πολωνία: Maja Krzyzewska“I Just Need A Friend”
  10. 🇬🇪 Γεωργία: Anastasia & Ranina“Over The Sky”
  11. 🇵🇹 Πορτογαλία: Julia Machado“Where I Belong”
  12. 🇫🇷 Γαλλία: Zoé Clauzure “Cœur”
  13. 🇦🇱 Αλβανία: Viola Gjyzeli“Bota Ime”
  14. 🇮🇹 Ιταλία: Melissa & Ranya “Un Mondo Giusto”
  15. 🇩🇪 Γερμανία: Fia“Ohne Worte”
  16. 🇳🇱 Ολλανδία: Sep & Jasmijn “Holding On To You”

https://www.youtube.com/watch?v=VXq-V3KBcN0

Ψηφοφορία

Ο τελικός νικητής θα αναδειχθεί από την ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών, αλλά και τη διαδικτυακή ψηφοφορία του κοινού σε αναλογία 50-50 όπως ίσχυε και μέχρι πρότινος στην Eurovision.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα καθορίσει το 100% της ψηφοφορίας του κοινού καθώς δεν είναι δυνατή η ψηφοφορία μέσω τηλεφώνου ή SMS. Όπως ίσχυε και μέχρι πρότινος και στη Eurovision, το κοινό αποφασίζει κατά 50% στην ανάδειξη των αποτελεσμάτων, με το υπόλοιπο 50% να προκύπτει από τις ψήφους των επιτροπών κάθε χώρας. Οι κριτικές επιτροπές της JESC 2023 θα περιλαμβάνουν 3 επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας και 2 παιδιά ηλικίας 10 ως 15 ετών.

Η ψηφοφορία για τη Junior Eurovision 2023 χωρίζεται σε 2 φάσεις:

  1.  Η 1η φάση ψηφοφορίας ξεκίνησε στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) την ΠαρασκευήΑυτός ο γύρος ψηφοφορίας παρέμεινε ανοιχτός καθ ‘όλη τη διάρκεια του Σαββάτου, και θα κλείσει στις 16:59 την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου – λίγο πριν την έναρξη του σόου.
  2. Η 2η φάση λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσηςΤο παράθυρο θα ανοίξει μετά την εμφάνιση της τελευταίας χώρας, της Ουκρανίας . Η δεύτερη φάση θα διαρκέσει περίπου 15 λεπτά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον μεγάλο τελικό της Junior Eurovision 2023 μέσα από το επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube:

https://www.youtube.com/live/yOf_y8Tz6uw?feature=shared

Ποια χώρα πιστεύετε θα διαδεχθεί την Γαλλία και θα κερδίσει τη 21η έκδοση της Junior Eurovision;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *