Ισραήλ: Όλα όσα συνέβησαν στο τρίτο επεισόδιο του HaKokhav Haba!

Μεταδόθηκε το βράδυ της Κυριακής 3/12, το τρίτο επεισόδιο του HaKokhav Haba (special edition), του τάλεντ σόου μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ο καλλιτέχνης που θα σηκώσει τη σημαία του Ισραήλ στην Eurovision 2024!

Τέσσερις ακόμη καλλιτέχνες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του HaKokhav Haba, συνεχίζοντας να διεκδικούν το εισιτήριο για το Μάλμε. Μία μόλις ημέρα μετά την προβολή του δεύτερου επεισοδίου, σχεδόν απροειδοποίητα θα λέγαμε, οι υπεύθυνοι θεώρησαν πως μπορούσαν να μεταδώσουν το τρίτο επεισόδιο του σόου.

Στο τρίτο επεισόδιο παρακολουθήσαμε πέντε audition με τέσσερις εξ αυτών να προκρίνονται στην επόμενη φάση. Θυμίζουμε πως παρουσιαστές του HaKokhav Haba είναι οι Assi Azar και Rotem Sela οι οποίοι βρίσκονται στη θέση αυτή από το 2014, ενώ τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι οι Shiri Maimon, Itay Levy, Assaf Amdorsky, Ran Dankar και Keren Pels με νέα προσθήκη να αποτελεί ο Eden Hasson.

Shaoli Grinlik

Ο Shaoli είναι 25 ετών και το διάστημα αυτό υπηρετεί στις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ, μαχόμενος και αυτός την Χαμάς στη Γάζα. Η ερμηνεία του άρεσε αρκετά στους περισσότερους κριτές, όπως και στην μεγαλύτερη μερίδα του κοινού στο studio, που έχει επίσης δικαίωμα ψήφου. Με το 83% κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του σόου.

Michelle Shimonov

H Michelle είναι 26 ετών και εργάζεται ως σερβιτόρα, αν και όνειρο της είναι να γίνει τραγουδίστρια και ηθοποιός. Οι κριτές στάθηκαν στην βραχνάδα και στην χροιά της φωνής της και όλοι ψήφισαν υπέρ της. Κερδίζοντας το 88% των ψήφων, θα την δούμε στην επόμενη φάση.

Ido Bartel

O Ido Bartel είναι 39 ετών. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πάρα πολλές σειρές της ισραηλινής τηλεόρασης. Είναι επιχειρηματίας, αλλά και στο προφίλ του στο Instagram επιδεικνύει συχνά της φωνητικές του ικανότητες, στις δεκάδες χιλιάδες των θαυμαστών που τον ακολουθούν. Αγαπημένη του συνήθεια τα μουσικά mashup. Παρότι δεν είχε την θετική ψήφο όλων των κριτών, με 80% ο Ido πέρασε στην επόμενη φάση.

Adele Seltzer

H Adele 19 χρονών, ζούσε στο νότιο Ισραήλ, αλλά μετακόμισε στο Τελ Αβίβ εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης. Οι κριτές χαρακτήρισαν την ερμηνεία της ως μία από τις καλύτερης της φετινής σεζόν μέχρι στιγμής. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που της είπαν πως εύκολα θα μπορούσαν να την φανταστούν στην σκηνή της Eurovision. Me 87% η Adele προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Το HaKokhav Haba συνεχίζεται με περισσότερες auditions στο επόμενο επεισόδιο, που μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει πότε αυτό θα μεταδοθεί. Μέσω του HaKokhav HaBa το Ισραήλ κατάφερνε να προκρίνεται κάθε χρόνο στον τελικό του αγαπημένου μας διαγωνισμού από το 2015 έως το 2020, ενώ το 2018 η Netta ήταν η νικήτρια και της Eurovision με το τραγούδι “Toy”.

Φέτος το Ισραήλ στην Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ εκπροσωπήθηκε από την εκρηκτική Noa Kirel και το τραγούδι “Unicorn” που χάρισαν στη χώρα της Μέσης Ανατολής την τρίτη θέση του Μεγάλου Τελικού συγκεντρώνοντας 362 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: euromix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *