Majnoon Satti

Ελλάδα: Η Μαρίνα Σάττι ξεκινά πρόβες της χορογραφίας με τον Mecnun Giasar!

Η Μαρίνα Σάττι μας πληροφορεί μέσα από τα social media της πως ξεκινά σήμερα τις πρόβες της για τη χορογραφία που θα παρουσιάσει στη Eurovision 2024. Μαζί της θα είναι και ο χορογράφος της φετινής ελληνικής συμμετοχής, Mecnun Giasar, αλλά και οι χορευτές που θα την συνοδεύσουν στον διαγωνισμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SATTI ✨ (@marina_satti)

Η Μαρίνα Σάττι αφού ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του video clip, προχωρά εντατικά στις προετοιμασίες της για την ελληνική εκπροσώπηση στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Σειρά λοιπόν έχουν οι πρόβες για την χορογραφία. Υπεύθυνος για την χορογραφία είναι διεθνούς φήμης Γερμανός χορογράφος με καταγωγή από την ΚομοτηνήMetznoun Mecnun Giasar, που είναι γνωστός ως Majnoon.

Ο Mecnun Giasar είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, ενώ ο ίδιος μέσα από τα social media του προσδιορίζει τον εαυτό του ως οθωμανικής/παλαιοτουρκικής καταγωγής.

O Mecnun έχει συνεργασθεί με πασίγνωστους καλλιτέχνες από την παγκόσμια μουσική σκηνή, ενώ έχει βραβευτεί και με Grammy για τη δουλειά του στο Motomami της Rosalia.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχει χορογραφήσει ο Majnoon είναι η Madonna, οι BTS και η Loreen, ενώ σημαντικότερη συνεργασία του είναι αυτή με τη Rosalia, μαζί με την οποία δημιούργησαν τις viral χορογραφίες του πρωτοποριακού Motomami tour. Εκτός από χορογράφος, ο Majnoon δηλώνει μουσικός, παραγωγός, σκηνοθέτης, μέντορας και fashion icon.

Όπως θυμάστε την πληροφορία πως θα χορογραφήσει την Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024, την διαβάσατε αποκλειστικά, μέσα από το Eurovisionfun.

Η ελληνική συμμετοχή θα δοθεί στην δημοσιότητα στις 7 Μαρτίου, μέσα από την ειδική εκπομπή της ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

1 reply
  1. green_hermit
    green_hermit says:

    Καλή επιτυχία μακάρι να πάνε όλα καλά! Πάντως με μια εμφάνιση τύπου Ροζαλία με εθνικ στοιχεία στο τραγούδι θα ξεχωρίσει πολύ φέτος

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *