Salti

Ελλάδα: Η Χριστίνα Σάλτη για την Eurovision 2018 και τη Μαρίνα Σάττι!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Fay’s Time», βρέθηκε η Χριστίνα Σάλτη, όπου μίλησε για την Μαρίνα Σάττι, αλλά και για την Eurovision.

Αρχικά αναφέρθηκε στην απόπειρα της να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Eurovision 2018:

«Είχαμε στείλει τραγούδι για την Eurovision το 2018 και τότε ήθελαν με ελληνικό στίχο. Δεν προέκυψε. Δεν στενοχωρήθηκα, αλλά πάντα λέω αν μου γινόταν πρόταση εννοείται ή αν έστελνα κάτι που να είχε πολύ ενδιαφέρον. Εκείνο ήταν έθνικ με ελληνικό στίχο. Τελείως pop δεν είμαι».

Συνέχισε, αναφέροντας πως ακούει συνεχώς σχόλια για την ομοιότητα της με την Μαρίνα Σάττι:

«Αρχικά να πω ότι μας μπερδεύουν συνέχεια. Μου έλεγαν α η Σάλτη πηγαίνει στην Eurovision; Όχι, παιδιά η Σάττι. Πολλές φορές μου λένε: θα την πεις την Μάντισσα; Είναι ομόηχα γιατί είναι Μαρίνα και Χριστίνα και Σάττι Σάλτη» είπε με γέλιο η Χριστίνα Σάλτη και συνέχισε: «Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική καλλιτέχνης με σοβαρή μουσική παιδεία. Είναι παραγωγός και ξέρω ότι έχει κάνει σπουδές. Θεωρώ ότι θα δείξει κάτι διαφορετικό».

Δείτε όλες τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο:

Σας υπενθυμίζουμε, ό,τι το 2018, ήταν μία εκ των δύο προτάσεων της PANIK στην ΕΡΤ για τον ελληνικό τελικό της Eurovision. Μετά μετά την ανοιχτή πρόσκληση που έγινε στις δισκογραφικές εταιρείες της χώρας, αρχικά είχαν επιλεγεί οι Γιάννα Τερζή, Αρετή Κετιμέ και Χοροσταλίτες προκειμένου να διαγωνισθούν για την ελληνική εκπροσώπηση στον διαγωνισμό. Τελικά ο εθνικός τελικός εκείνης της χρονιάς ακυρώθηκε, αφού οι δισκογραφικές εταιρείες των Αρετή Κετιμέ και Χοροσταλιτών δεν κατέθεσαν τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις που η ΕΡΤ ζητούσε και έτσι η Γιάννα Τερζή χρίσθηκε απευθείας εκπρόσωπος μας.

Θα θέλατε να δείτε την Χριστίνα Σάλτη στη σκηνή της Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *