Κροατία: Το Ζάγκρεμπ έτοιμο να διοργανώσει τη Eurovision 2025!

Ο Baby Lasagna κατάφερε να φέρει την Κροατία ξανά στο προσκήνιο και το ενδιαφέρον των Κροατών φαν του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision αυξήθηκε κατακόρυφα.

Μόλις χτες, ο δήμαρχος του Ζάγκρεμπ, Tomislav Tomasevic, ρωτήθηκε στο reddit στα πλαίσια της προεκλογικής του καμπάνιας αν το Ζάγκρεμπ μπορεί να διοργανώσει τη Eurovision.

(Το Ζάγκρεμπ) είναι εντελώς έτοιμο! Η αρένα έχει ήδη κλείσει. Κρατάμε σταυρωμένα τα δάχτυλά μας για να κερδίσει ο Baby Lasagna στη Σουηδία και το Ζάγρεμπ θα βοηθήσει τον HRT με την παραγωγή και την οργάνωση από κάθε άποψη.

Την ίδια στιγμή σε πέντε πόλεις της Κροατίας, ο κόσμος χορεύει στους ρυθμούς του Rim Tim Tagi Dim. Είναι πλέον ένας από τους πιο δημοφιλείς χορούς και δεν υπάρχει κάποιος που δεν το έχει χορέψει. Οι χοροί βιντεοσκοπούνται για να δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό βίντεο. Όπως επεσήμαναν οι Maja Tokić και Tomislav Štengl (αρχηγός της κροατικής αποστολής στη Eurovision):

Ήμασταν σε όλες τις πόλεις με κάμερες, σε κάθε τοποθεσία, οπότε θα κάνουμε ένα φανταστικό βίντεο από αυτό. Η Κροατία ενώθηκε ξανά, αυτή τη φορά όχι λόγω ποδοσφαίρου, αυτή τη φορά λόγω ενός υπέροχου αγοριού από το Umag και ολόκληρης της ομάδας του. Περάσαμε στην πρώτη θέση και ήμασταν πρώτοι για αρκετό καιρό, και τώρα είμαστε δεύτεροι για μεγάλο χρονικό διάστημα,

zagreb

O Baby Lasagna εμφανίστηκε στην τηλεόραση της Ολλανδίας και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Beau van Erven Dorens ερμηνεύοντας το τραγούδι του.


Η Κροατία θα εμφανιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2024 στις 7 Μαΐου στην έβδομη θέση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

πηγή: HRT

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Argyris
    Argyris says:

    Θα φροντίσουν οι κριτικές επιτροπές ώστε να μην νικήσει. Θα κάνουν ότι έκαναν και το 2023 για να μην νικήσει η Φινλανδία. Αν υπήρχαν κριτικές επιτροπές τα 2000ς ούτε η Ελλάδα θα κέρδιζε το 2005, ούτε η Φινλανδία το 2006, ούτε η Τουρκία το 2003, ούτε η Σερβία το 2007 κ.ο.κ . Θα κέρδιζε άλλες 3-4 φορές η Σουηδία

    Απάντηση
    • eu8
      eu8 says:

      Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Το 2003 θα κερδιζε το Βελγιο. Το 2005 ισως η Μαλτα και το 2006 μαλλον η Σουηδια. Ισως φετος να κερδισει οποια χωρα βγει 1η στο κοινο ή εστω 2η με μικρες διαφορες απο την 1η..αν γινει κατι αντιστοιχο με περυσι, τοτε θα φανε κραξιμο και αποχωρησεις πολλων χωρων θα ταρακουνουσε την EBU. Η Κροατια ΠΡΕΠΕΙ να κερδισει φετος

      Απάντηση
  2. All about Eve
    All about Eve says:

    Μπορεί να πάει σε 4-5 χώρες, αλλά στην Κροατία ούτε με σφαίρες. Εκτός αν το δώσουν για 3η φορά στην Υρκανία, οπότε αναλάβει την διοργάνωση το Ζαγκρεμπ.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *