Fokas Satti

Ελλάδα: Ο Φωκάς Ευαγγελινός είχε άλλη πρόταση για τη σκηνική παρουσίαση του ”Ζάρι”| Μικρή η ανάμειξη του στο τελικό αποτέλεσμα!

Μέσα από την εκπομπή της, Καλύτερα Δε Γίνεται, η παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και στιχουργός, Ναταλία Γερμανού, αποκάλυψε ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός, είχε εν τέλει μία μικρή ανάμειξη σε αυτό που είδαμε επί σκηνής, ο ίδιος μάλιστα είχε άλλη ιδέα και πρόταση για το ”Ζάρι” επί σκηνής, η οποία δεν υλοποιήθηκε, καθώς η Μαρίνα Σάττι, ήθελε να παρουσιαστεί αλλιώς η συμμετοχής της.

Ακόμη, ανέφερε πως ο επιτυχημένος χορογράφος είναι στενοχωρημένος για τα σχόλια που ακούστηκαν για τη συμμετοχή της Ελλάδας με τη Μαρίνα Σάττι.

«Είδα τον Φωκά Ευαγγελινό την προηγούμενη Τρίτη και τον ρώτησα και ήταν στενοχωρημένος δεν θα το κρύψω, αλλά είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος και δεν κουτσομπολεύει παρασκηνιακά. Μου είπε πως όντως στενοχωρήθηκε και με τη θέση που πήραμε και με τα σχόλια που ακούστηκαν. Περιορίστηκε να μου πει ότι η Μαρίνα επειδή είναι ολοκληρωμένη παραγωγός, καλλιτέχνιδα, τραγουδοποιός και χορεύει, όντως είχε πολύ ισχυρή άποψη η ίδια για το πως ήθελε να παρουσιαστεί το act του «Ζάρι» στη σκηνή. Δεν είχε πολλή ανάμειξη ο Φωκάς στο τελικό αποτέλεσμα. Μου ξεκαθάρισε ότι όλα είναι μία χαρά και ότι τη θαυμάζει πάρα πολύ, αλλά από την αρχή είχε τα δικά της ζητούμενα και το πως ήθελε να παρουσιαστούν στη σκηνή. Έμεινε σταθερή. Ο Φωκάς είχε άλλη ιδέα και πρόταση που δεν παρουσιάστηκε τελικά».

Τέλος, επισήμανε πως αν θέλεις έναν καλλιτέχνη που να κάνει ακριβώς ό,τι του λες, που να μην έχει καθόλου άποψη και να λέει ναι σε όλα, τότε επιλέγεις έναν καλλιτέχνη που δεν είναι τόσο απόλυτος και με μικρότερη εμπειρία και μπορείς να τον πλάσεις όπως θέλεις και θα πάει με τα νερά σου και θα τηρήσει 100% ό,τι του προτείνεις.

«Επιτρέψτε μου να πω μια καθαρά προσωπική μου άποψη με τεράστιο σεβασμό στον Φωκά με τον οποίο συνεργαστήκαμε στο «Μy number one» και περάσαμε ζάχαρη. Παρόλα αυτά σε σχέση με τη Eurovision, αν θέλεις έναν καλλιτέχνη που να κάνει ακριβώς ό,τι του λες, που να μην έχει καθόλου άποψη και να λέει ναι σε όλα, τότε επιλέγεις την «ασφαλή» λύση της Silia Kapsis ή μίας κοπέλας νέας, την οποία θα την πλάσεις όπως θέλεις και θα πάει με τα νερά σου και θα τηρήσει 100% ό,τι της προτείνεις. Όταν διαλέγεις μία ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα στα πάντα, μία παραγωγό που γράφει τα τραγούδια της, δεν μπορεί να περιμένεις να μη σου πει ότι εγώ αυτό δεν θα το κάνω και θα κάνω αυτό που νιώθω καλύτερα. Αλλιώς επιλέγεις ένα νέο πλάσμα και το πλάθεις, όπως θέλεις».

Τζώνης Καλημέρης: Κόστισε βαθμολογικά στην Μαρίνα Σάττι το χασμουρητό

Στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου στο MEGA βρέθηκε καλεσμένος και ο Τζώνης Καλημέρης, ο οποίος για πολλά έτη ήταν υπεύθυνος και για τις συμμετοχές μας στον διαγωνισμό όταν εργάζονταν στην ΕΡΤ. Το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος σχολίασε πως το χασμουρητό την ώρα των δηλώσεων της  Eden Golan, στοίχισε βαθμολογικά στη Μαρίνα Σάττι, η οποία θα πήγαινε καλύτερα αν δεν συνέβαινε το εν λόγω περιστατικό.

Ο Τζώνη Καλημέρης στηλίτευσε γενικά την στάση της, λέγοντας πως όταν εκπροσωπείς μία χώρα σε αυτό το διαγωνισμό,  δεν κάνουμε κριτική στην εξωτερική πολιτική της χώρας μας.

Το χασμουρητό ήταν πολύ ατυχές περιστατικό. Τώρα κουράστηκε; Θα έπρεπε να το κρύψει και να βάλει το χέρι μπροστά αν κουράστηκε. Εγώ πιστεύω ότι της κόστισε και στη βαθμολογία και επηρέασε αρνητικά κάποιο κόσμο γιατί όταν βλέπεις μία κοπέλα να χασμουριέται την ώρα που κάνει δηλώσεις μία άλλη κοπέλα…

https://www.youtube.com/watch?v=ENb4LCeq9Lc&pp=ygUIzrbOsc-Bzrk%3D

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision!

16 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ilias
    ilias says:

    Ναι αλλά αν πηγαίναμε ψηλότερα,τότε θα έβγαινε να καρπωθεί την επιτυχία,τώρα βγάζει την ουρά του απ εξω.Αφου είχε δηλώσει πως μόλις άκουσε το τραγουδι σκέφτηκε τη σκηνική παρουσία αμέσως.Τωρα τι συμβαινει;

    Απάντηση
    • the goat
      the goat says:

      Πιστεύεις ότι ένας άνθρωπος με τέτοια επιτυχία στον διαγωνισμό θα έκανε τέτοια παρουσίαση ή ότι δε θα έβγαινε ανοιχτά να πει πως ήταν δικό του λάθος αν η παρουσίαση ήταν δικιά του;;

      Απάντηση
      • George
        George says:

        Τέτοια επιτυχία και άλλη τόση αποτυχία όμως, αν δούμε συνολικά την παρουσία του στην Γιουροβίζιον όλα αυτά τα χρόνια για Ελλάδα και άλλες χώρες

        Απάντηση
  2. Music -Man
    Music -Man says:

    Δεν θα διαφωνήσω καθόλου με αυτά που λέει ο Φωκάς. Από την αρχή ελεγα, ότι άδικα η ΕΡΤ έκανε ανοικτή πρόσκληση από καλλιτέχνες για να στείλουν τραγούδια για επιλογή. Ήταν άδικο για όλους. Της Σαττι θα περνούσε και της Σαττι θα ήταν η επιλογή. Ήταν φως φανάρι από την αρχή. Όταν επιλέγεις την Σαττι, επιλέγεις και τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της, με όλα τα καλά και τα καλά. Και το μουσικό στυλ της. Μόνο που τελικώς, δεν φάνηκε όπως τις άξιζε αυτό. Τώρα πέρασε πια. Χάσαμε μια εξαιρετική περίπτωση καλλιτέχνη νομίζω που απλά στάθηκε αξιοπρεπώς, και τίποτε παραπάνω. Και βέβαια η στάση της με το χασμουρητό, ήταν απόλυτα λάθος. Όλη. Την ευχαριστούμε πάντως για την συμμετοχή της! Πάμε παρακάτω τώρα…

    Απάντηση
  3. Μάριος
    Μάριος says:

    Δεν ήθελε πολλή φαντασία να καταλάβουμε ότι η κα Σάττι έκανε ότι ήθελε, όπως το ήθελε, και ότι αυτός ήταν ο όρος που έθεσε στην ΕΡΤ για να δεχθεί να πάει στη Eurovision (για να κομπάζει ο Ζούλας ότι κατάφερε να πείσει τη Σάττι, ειδικά μετά την περσινή αποτυχία). Και εντάξει ο Φωκάς που δέχθηκε να κάνει τον κομπάρσο της Σάττι έχοντας τα διπλάσια χρόνια καριέρας από αυτή, ένας ιδιώτης είναι. Ολόκληρη δημόσια ΕΡΤ, που χρηματοδοτείται από τους πολίτες, πώς δέχθηκε να χρησιμοποιηθεί άνευ όρων όπως ήθελε η τραγουδίστρια;

    Απάντηση
    • Dinle
      Dinle says:

      Εμμονή, θηλυκό, ουσιαστικο:

      η ενέργεια και το αποτέλεσμα του εμμένω, η προσήλωση σε κάτι σε βαθμό υπερβολικό.

      Συνώνυμα:
      κόλλημα

      Απάντηση
      • Μάριος
        Μάριος says:

        Έλα τώρα, που μιλάτε και από πάνω. Όταν λέγαμε πέντε μήνες πριν ότι η Σάττι θα διαλέξει ότι τραγούδι θέλει εκείνη και τζάμπα έστειλαν τόσοι συνθέτες προτάσεις, πάλι μας λέγατε εμμονικούς. Ε, τώρα το λένε και οι συνεργάτες της.

        Απάντηση
        • Music-Man
          Music-Man says:

          Απόλυτα σωστός! Απο την αρχή το λεγαμε, τουλάχιστον ημουν απο τους πρώτους που έλεγα οτι θα παει τραγουδι της Σαττι και συνεργατών της, και κανένα απο αυτα που υποβλήθηκαν δεν θα το επέλεγε. Και πολύ καλύτερο να ήταν κάποιο, η ΕΡΤ δεν θα ειχε τον λογο. Η Σαττι θα τον ειχε! Ποιος δηλαδή πιστευε το αντιθετο;

          Απλα εκανε το δικο της, και δεν της βγήκε σχεδόν τίποτε με την επιλογή της στην σκηνή τελικά. Και το πήγε μέχρι τέλος! Είχε τον μεγαλύτερο λόγο σε όλα, αφου την επέλεξαν! Καλά τα λες!

          Απάντηση
        • barbara
          barbara says:

          Από τις προτάσεις που έλαβε προέκυψε το τραγούδι. Συγκεκριμένα ήταν συρραφή τριών διαφορετικών προτάσεων όπως δήλωσε και η ίδια. Για αυτό και οι συνθέτες ηταν περισσότεροι από κάθε άλλη φετινή συμμετοχή.

          Ότι η ΕΡΤ κάνει απευθείας αναθέσεις και αναθέτει όλο το πακέτο ως υπεργολαβία σε κάποιους επαγγελματίες για να ξενοιάσει και να μη χρειαστεί να ασχοληθεί καθόλου με το θέμα, αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια και δεν αφορά μόνο τη συμμετοχή της Σάττι. Φαίνεται άλλωστε από το πόσο ανόρεχτα και άσχετα άτομα αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν την «υποχρέωση» της Eurovision κάθε χρόνο στο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

          Απάντηση
          • Music-Man
            Music-Man says:

            Το γνωρίζω οτι ήταν συρραφή κτλ το τραγουδι1 Και πάλι δική της και των συνεργατών της ήταν. Οχι κάποια απο τις προτάσεις τραγουδιών που έλαβε! Αυτο λέγαμε εξ αρχης! Τουλαχιστον εγω! Οτι η επιλογή θα ηταν δίκη της και κατι…δικό της ή συνεργατών της, οπου θα είχε τον έλεγχο! Απλα δεν της βγήκε όπως έπρεπε!

  4. Christos
    Christos says:

    Η αλήθεια είναι πως δεν θυμιζε τιποτα σε Φωκά η φετινή μας εμφάνιση. Ακομα και η Demy που ηταν χαλια, θυμιζε τουλάχιστον κατι σε Φωκα. Βεβαια εβγαινε και αυτος και ελεγε οτι αισθάνομαι κατι σαν την Παπαριζου και τετοια. Υπάρχει περίπτωση να μην ηθελε να ριξει το ηθικό της ομαδας, αλλα ηταν καπως μεγαλα τα λογια του για να βγαινει τωρα και να λεει ειχα αλλη ιδεα εγω. Τελος παντων ευχόμαστε να επανέλθει αν ο ιδιος το επιθυμεί και να βρεθούμε παλι ψηλα.

    Απάντηση
  5. the goat
    the goat says:

    Αν η Σάττι έκανε ό,τι ήθελε, ο Φωκάς τότε γιατί πήγε;; Για διακόσμηση;; Έχουμε τη δυνατότητα να υπάρχει αυτός ο άνθρωπος που έχει επιτυχία στον διαγωνισμό και δεν τον αφήνουμε να κάνει τη δουλειά του;; ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Τι εννοείς γιατί πήγε? Άνθρωποι σαν τον Φωκα με την τεράστια εμπειρία που έχουν και ξέρουν τον διαγωνισμό απ έξω και από μέσα και έχουν τεράστια φήμη αλλά και τον σεβασμό των διοργανωτών διαχρονικά, μόνο κέρδος είναι για την Ελλάδα όταν συνοδεύουν τις αποστολές μας ανεξάρτητα από το ποσοστό ανάμειξης τους. Αλλιώς θα ακούσουν οι διοργανωτές έναν οποιονδήποτε και αλλιώς έναν Φωκα αν πχ κάτι πάει στραβά σε μια προβα.

      Απάντηση
  6. barbara
    barbara says:

    O ίδιος είχε δώσει πάμπολλες συνεντεύξεις έως και λίγες μέρες πριν το live όπου εκθείαζε αυτό που θα δούμε στη σκηνή, το μονόπλανο που υποτίθεται πως ήταν δική του ιδέα, τη Σάττι που του θύμιζε την Παπαρίζου κτλ. Καταγεγραμμένα είναι όλα αυτά, λίγο αργά να αποδεσμευτεί τώρα.

    Απάντηση
  7. Π.Λ.
    Π.Λ. says:

    Πραγματικά δεν μπορώ καθόλου με αυτά τα σχόλια περί χασμουρητού, το οποίο το έχουμε τραβήξει μέχρι εκεί που δεν πάει. Δεν το είδε κανένας το χασμουρητό, μόνο οι εμμονικοί φανς, δηλαδή τι μ****ίες λέει ο τύπος ότι της κόστησε βαθμούς, για όνομα

    Απάντηση
  8. John
    John says:

    Αποδείχτηκε πως η συμμετοχή του Φωκά Ευαγγελινού ήταν διακοσμητική κκαι λειτούργησε το όνομά του ως κράχτης και κυρίως επικοινωνιακό τρικ του προέδρου της ΕΡΤ για να έχει να κομπάζει πως κατέβασε dream team. Όσο περνάει ο καιρός θα βγαίνουν και άλλα κακώς κείμενα για τη φετινή μας συμμετοχή στη φόρα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *