ian stratis

Ίαν Στρατής: “Δεν έχω απορρίψει το κομμάτι της Eurovision!”

Καλεσμένος για άλλη μια φορά ήταν ο Ίαν Στρατής στο MEGA και στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι!” όπου μίλησε για την πορεία του την προσωπική αλλά και την επαγγελματική.

Φυσικό ήταν να ερωτηθεί ξανά και για το ενδεχόμενο να τον δούμε να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο μέλλον. Σε προηγούμενο μας άρθρο τον περασμένο Μάρτιο που μπορεί να διαβάσετε παρακάτω ξανά στην ίδια εκπομπή ο Ίαν Στρατής είχε σχολιάσει πως του είχε γίνει πρόταση αλλά δεν τον ενθουσίασε το τραγούδι, πράγμα που αναφέρθηκε και στο αφιέρωμα της σημερινής εκπομπής για τον καλλιτέχνη.

Στο ερώτημα αν θα βρεθεί κάποια στιγμή στην σκηνή του μεγάλο ευρωπαϊκού διαγωνισμού ανέφερε:

“Δεν έχω απορρίψει την Eurovision. Σκεφτόμαστε να πάμε με την μπάντα μου τους Ayfel. Σκεφτόμαστε ένα καλό κόνσεπτ και μπορεί να στείλουμε κάποια πρόταση.”

Στο ερώτημα αν το τραγούδι είναι έτοιμο συνοπτικά απάντησε ότι:

“Έχουμε κανά δύο (κομμάτια) στο μυαλό μας.”

Ποιος είναι ο Ίαν Στρατής;

Ο Ίαν Στρατής έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Σε ηλικία 11 ετών έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή, Καλώς τους, της Ρούλας Κορομηλά στον Alpha. Το 2016 δήλωσε συμμετοχή στο The X-Factor, όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Ακολούθησαν πολλές live εμφανίσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει στα μεγαλύτερα μιούζικαλ της χώρας. Το 2020, ήταν ένα από τα επικρατέστερα ονόματα για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Ρόττερνταμ.

Πηγή: MEGA

Θα θέλατε να δείτε τον Ίαν Στρατή να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision του χρόνου ή στο άμεσο μέλλον; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *