Πολωνία: Η Jojo Siwa επιβεβαιώνει ότι είναι σε συζητήσεις για την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision 2025!

Ένα από τα ονόματα που φαίνεται να απασχολούν για τα καλά τον κόσμο της Eurovision στη νέα αυτή σεζόν που ξεκίνησε είναι της Jojo Siwa και το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Πολωνία στον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδίου της Eurovision που θα λάβει χώρα στη Βασιλεία της Ελβετίας το Μάιο του 2025.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια με Πολωνικές ρίζες πριν μερικές μέρες μέσα από ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο TikTok εξέφρασε το ενδιάφερον της να βρεθεί στη μεγάλη σκηνή της Eurovision. Περισσότερα για αυτό μπορείτε να διαβάσετε και στο σχετικό μας άρθρο.

Η Jojo Siwa σε νέα της ανάρτηση στο TikTok με αφορμή την επίσκεψή της στην Πολωνία επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συνομιλίες για την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision 2025.

Συγκεκριμένα στη νέα της ανάρτηση αναφέρει:

Κάποιος ρώτησε αν θα το έκανα στη Eurovision επειδή [το τραγούδι] γινόταν viral στην Πολωνία. Αρχικά απάντησα χαριτολογώντας στο σχόλιο λέγοντας «Ναι», αλλά τώρα έχει γίνει μια πραγματική συζήτηση. Η Eurovision είναι μέσα σε αυτή (τη συζήτηση).Μιλάμε με τον κόσμο στην Πολωνία γιατί κάθε χώρα ουσιαστικά αποφασίζει ποιος θα πάει στη Eurovision για να εκπροσωπήσει αυτήν τη χώρα.”

“Μιλούσαμε με όλους, προφανώς υπάρχουν πολλά πράγματα σε αυτό, υπάρχουν πολλά logistics.”

Στη συνέχεια αναφέρει επίσης ότι την περίοδο που θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός στην Ελβετία παράλληλα θα τρέχει ένα άλλο project της αλλά αυτό δε φαίνεται να την πτοεί καθώς σχολίαζει πως:

“Ίσως μπορέσω να κάνω και τα δύο να λειτουργήσουν αν η Πολωνία θέλει να το κάνω. Εάν η Πολωνία θέλει να την εκπροσωπήσω, θα είμαι εκεί. Θα το κάνω να συμβεί, 1000 τοις εκατό”.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα.

@itsjojosiwaUnedited GRWM for travel dayyy✨

♬ Yesterday’s Tomorrow’s Today – JoJo Siwa

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2025!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *