Μόνο του στην κορυφή το Eurovisionfun και τον Αύγουστο | Οριακή μάχη για την δεύτερη θέση

Ακόμη ένα καλοκαίρι ολοκληρώθηκε, και το Eurovisionfun συνεχίζει να κυριαρχεί, παραμένοντας μακράν πρώτο μεταξύ όλων των Eurovision sites σε Ελλάδα και Κύπρο. Αποτελεί, φυσικά, μία από τις κορυφαίες ενημερωτικές ιστοσελίδες σχετικά με τον διαγωνισμό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στα μηνιαία στατιστικά που δημοσιεύθηκαν στο Similarweb, το Eurovisionfun βρίσκεται σταθερά μπροστά με υπερδιπλάσιους επισκέπτες στην Ελλάδα από τον ogaegreece, ο οποίος παρά τις συνεχείς του προσπάθειες, απλά δεν καταφέρνει να μας πλησιάσει. Το ogaegreece αγωνίζεται απεγνωσμένα για τη δεύτερη θέση, δίνοντας μάχη με το wiwibloggs, αφού με το ζόρι κατάφερε να ξεπεράσει τον αντίπαλό του κατά μόλις 500 επισκέπτες. Ενδεικτικό είναι πως στην ιστοσελίδα μας συντονίστηκαν τον Αύγουστο περίπου 19.000 επισκέπτες. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η παρουσία της επίσημης ιστοσελίδας του διαγωνισμού, που ακολουθεί από μακριά με 7.500 επισκέπτες από την Ελλάδα αυτόν τον μήνα.

 

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η διαφορά του Eurovisionfun έναντι των άλλων ελληνικών ιστοσελίδων γίνεται ακόμη πιο αισθητή, με το site μας να ξεχωρίζει ως μία από τις μεγαλύτερες ενημερωτικές πηγές του διαγωνισμού, ξεπερνώντας εύκολα και ιστοσελίδες με μεγάλη ιστορία, όπως το esctoday και το escxtra.

 

Το Eurovisionfun, με την έναρξη της νέας σεζόν, είναι έτοιμο να σας μεταφέρει, όπως πάντα, όλες τις εξελίξεις στον κόσμο της Eurovision με έγκυρο και αποκλειστικό περιεχόμενο που κανείς άλλος δεν μπορεί να προσφέρει. Ευελπιστούμε και φέτος να είμαστε η καλύτερη σας παρέα στο δρόμο για τη Βασιλεία, κάτι που άλλοι sites απλά δεν μπορούν να πετύχουν.

Η χρονιά αυτή προβλέπεται συναρπαστική, με πολλά θέματα που θα έχουμε να συζητήσουμε και να σας αποκαλύψουμε! Ήδη στα social media μας ξεκινήσαμε με διάφορα hints, βάζοντάς σας στο κλίμα για όλα όσα έρχονται. Για να είστε πάντα μπροστά στις εξελίξεις, ακολουθήστε μας παντού!

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Σας ευχαριστούμε!

Αποδεικνύεται καθημερινά πως το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι εδώ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *