Λιθουανία: Η βαθμολογία των συντακτών του Eurovisionfun!

Λίγες ώρες έμειναν πριν πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός της Λιθουανίας, Eurovizija.LT 2024, όπου δέκα καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν την νίκη και την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision. Ποιο είναι όμως το νικητήριο τραγούδι σύμφωνα με την άποψη των συντακτών του EurovisionFun;

Με μεγάλη διαφορά στην ψηφοφορία των μελών της συντακτικής μας ομάδας βρέθηκε στη πρώτη θέση η συμμετοχή του Silvester Belt με το τραγούδι “Luktelk“. Στην δεύτερη θέση η Monika Marija με το τραγούδι “Starting Tommorow” και στη τρίτη θέση οι The Roop με το τραγούδι “Simple Joy”, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Queens of Roses και οι VB gang. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την βαθμολογία που έδωσε το κάθε μέλος της συντακτικής μας ομάδας.

  • Με 251 βαθμούς νικητής αναδείχθηκε ο Silvester Belt με 63 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση, όπου κατέληξε η Monika Marija με 188 βαθμούς. 
  • Ο Silvester Belt πήρε τα περισσότερα δωδεκάρια. Συνολικά πήρε 16 δωδεκάρια. Ακολουθούν η Monika Marija και οι The Roop με τρια δωδεκάρια και οι Queens of Roses με δυο δωδεκάρια.
  • Στη τελευταία θέση κατέληξαν οι Pluie de Comètes με 91 βαθμούς.

Υπενθυμίζουμε ότι o εθνικός τελικός της Λιθουανίας, Eurovizija.LT 2024, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λιθουανίας στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *