tania breazou

Ελλάδα: Η Τάνια Μπρεάζου δηλώνει παρούσα για την Eurovision!

Η Τάνια Μπρεάζου εδώ και χρόνια είναι διακαής πόθος πολλών για την ελληνική εκπροσώπηση στον διαγωνισμό της Eurovision. Οι φωνητικές της ικανότητες την έκαναν να ξεχωρίσουν από την παρθενική εμφάνιση της στην τηλεόραση, στο X Factor το 2016. Στην συνέχεια μας εντυπωσίασε όλους με την συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar, όπου μάλιστα ήταν η νικήτρια της all star edition.

Η νεαρή τραγουδίστρια ουδέποτε έκρυψε ότι μία εκπροσώπηση στον διαγωνισμό της Eurovision είναι κάτι που την ενδιαφέρει και συχνά πυκνά βλέπουμε να ανεβάζει διασκευές από τραγούδια της Eurovision.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η Τάνια Μπρεάζου, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου τραγουδάει, ένα από τα πιο Viral τραγούδια στην εφαρμογή, το ”Made In Romania”.

Το εν λόγω βίντεο μέσα σε λίγες ώρες έχει ξεπεράσει τις 300.000 προβολές, ενώ οι χρήστες του TikTok, δηλώνουν φανατικά, ότι περιμένουν να τη δουν στον επερχόμενο διαγωνισμό, με την ίδια να δηλώνει παρούσα.

@taniabreazou_official ❤️ #madeinromania #pyliaxiou #taniabreazou #live #fyp #fypage #foryourpage #foryougreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Tania Breazou Official

Υπενθυμίζουμε ότι, ο συνθέτης Νίκος Τερζής προετοιμάζει τραγούδι για την Τάνια Μπρεάζου, προκειμένου να το υποβάλουν στην ΕΡΤ για την Eurovision 2025, όπως επιβεβαιώνουν και οι δικές μας πληροφορίες, αλλά τα λεγόμενα του Θοδωρή Ρακιντζή στην διαδικτυακή εκπομπή του, πριν λίγες μέρες.

Θα θέλατε να δείτε την Τάνια Μπρεάζου στο διαγωνισμό της Eurovision; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2025!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Babis
    Babis says:

    Και βέβαια θα ήθελα να δούμε την Τάνια Μπρεάζου στην Γιουροβίζιον! Έχει ότι χρειάζεται για μια πολύ ψηλή θέση! Εκτός από πανέμορφη είναι και εξαιρετική καλλιτέχνης με υπέροχη φωνή!

    Απάντηση
  2. alina-ramona floriceanu
    alina-ramona floriceanu says:

    Η Τάνια Μπρεάζου είναι σπουδαία τραγουδιστρια, υπέροχη φωνή αλλά και συγκλονιστική ερμηνεύτρια, ειδικά στα τραγούδια της αείμνηστη Τζένη Βάνου ❤️…όχι απλά είναι η καλύτερη επιλογή για Eurovision, αυτή η φοβερή τραγουδιστρια είναι η καλύτερη φωνή της ελληνικής σκηνής…δυστυχώς δεν έχει βρει τους συνθέτες που θα την απογειώσουν σαν τραγουδιστρια…ελπίζω και εύχομαι να βρεθούν σύντομα αυτοί που θα γράψουν τα τραγούδια γιατί η Τάνια θα τα κάνει σουξέ…καλή επιτυχία @taniampreazou,είσαι φοβερή, εύχομαι τα καλύτερα στην ζωή σού, αγάπη και φυσικά καλή επιτυχία στο Eurovision!!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *