arsenakos

Γ. Αρσενάκος: Δεν ισχύει ότι έγινε πρόταση στην Ελ. Φουρέιρα για την Eurovision 2025 | Θέλουμε να στείλουμε την Τ. Μπρεάζου

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου Super Κατερίνα, φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του ceo της PANIK Records Γιώργου Αρσενάκου σχετικά με την Eurovision 2025 και την εμπλοκή καλλιτεχνών της δισκογραφικής εταιρείας, στην ελληνική εκπροσώπηση.

Αρχικά ο Γιώργος Αρσενάκος διέψευσε όλα τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ελένη Φουρέιρα να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2025, είτε με απευθείας ανάθεση, είτε συμμετέχοντας στον εθνικό τελικό που ανακοίνωσε εν τέλει η ΕΡΤ. Ο ceo της PANIK Records ανέφερε πως η Φουρέιρα δεν δέχθηκε καμία πρόταση από την ΕΡΤ για την Eurovision 2025.

Δεν υπήρχε ούτε κουβέντα ούτε νύξη ούτε από μας ούτε από την ΕΡΤ για την Ελένη

Ο στόχος όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γ. Αρσενάκος είναι η PANIK να στείλει την Τάνια Μπρεάζου στην Eurovision 2025, για την οποία βρίσκονται στην αναζήτηση ενός δυνατού τραγουδιού, ευελπιστώντας να κερδίσει τον εθνικό τελικό και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Βασιλεία.

Μας αρέσει πολύ η Τάνια Μπρεάζου, αν υπάρχει και το κατάλληλο τραγούδι μπορεί να είναι μία από τις προτάσεις μας.

Η συνέχεια αναμένεται όπως αντιλαμβάνεστε πολύ ενδιαφέρουσα, αφού σιγά σιγά όλες οι δισκογραφικές εταιρείες θα ανοίξουν τα χαρτιά τους, αποκαλύπτοντας μας τα σχέδιά τους για τον ανοικτό εθνικό τελικό της ΕΡΤ, που έχει ανακατέψει την τράπουλα για τα καλά.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Από αυτά που λέει ο Αρσενάκος, αν τυχόν έχει κάποια ενημέρωση από την ΕΡΤ (δεν αποκλείω οι μεγάλες δισκογραφικές να ξέρουν ίσως κάτι παραπάνω, αλλά δεν το έχω και σίγουρο κιόλας), σημαίνει ότι οι δισκογραφικές θα μπορούν να στείλουν πάνω από έναν καλλιτέχνη, πράγμα που είναι πολύ θετικό.

    Απάντηση
  2. Ben
    Ben says:

    Πότε έβγαλε η Μπρεαζου έστω και ένα καλό τραγούδι για να έχει και φιλοδοξία να είναι και υποψήφια να μας εκπροσωπήσει σ τη Eurovision? Μην τρελαθούμε..όπως είδαμε και φέτος για άλλη μια φορά για να πας καλά στον διαγωνισμό εκτός από τραγουδάρα χρειάζεται και μια δυνατή καλλιτεχνική προσωπικότητα, όχι vanilla. Αν είναι να πάμε απλά για να καρδιοχτυπαμε αν θα περάσουμε τελικό και να στοχεύουμε στην 17η θέση, οκ τότε πάσο.

    Απάντηση
    • barbara
      barbara says:

      Έτσι κι αλλιώς αμφιβάλλω ότι κάτι άχρωμο και άοσμο θα κέρδιζε μια διαδικασία εθνικού τελικού. Φαντάζομαι αυτό το γνωρίζουν και οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *