Pan Pan: Ο δημιουργός της “Ανισόπεδης Ντίσκο” αποκλείει τη συμμετοχή του στην Eurovision 2025

Μιλώντας με τον Pan Pan, τον καλλιτέχνη που έχει καταφέρει να ξεσηκώσει το κοινό με το ιδιαίτερο και γεμάτο ενέργεια τραγούδι Ανισόπεδη Ντίσκο, ρωτήσαμε για το ενδεχόμενο να τον δούμε να διεκδικεί την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2025. Ωστόσο, η απάντησή του ήταν κάθετα αρνητική.

Ο Pan Pan, γνωστός για το ιδιαίτερο μουσικό του ύφος που συνδυάζει την ηλεκτρονική μουσική με βαθιά κοινωνικά μηνύματα, κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον και τις καρδιές του κοινού με την τελευταία του επιτυχία. Το τραγούδι Ανισόπεδη Ντίσκο έχει γίνει viral στα social media, προκαλώντας συζητήσεις για την πρωτοτυπία του και τη μοναδική του προσέγγιση. Παρόλο που πολλοί θα τον ήθελαν να συμμετάσχει στον εθνικό τελικό της ΕΡΤ για την Eurovision 2025, ο ίδιος φαίνεται να έχει διαφορετική προτεραιότητα αυτήν τη στιγμή.

Δε νομίζω πως έχω ενέργεια για κάτι τέτοιο!

Αν και η απάντησή του μπορεί να απογοητεύσει όσους ονειρεύονταν να τον δουν σε αυτήν τη σκηνή, ο Pan Pan παραμένει αφοσιωμένος στη μουσική του πορεία. Οι θαυμαστές του θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις μοναδικές του δημιουργίες, που ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο στυλ και τον ήχο τους.

Έτσι, για την ώρα, ο Pan Pan θα κρατήσει την Ανισόπεδη Ντίσκο στις μουσικές σκηνές και στις playlists μας, μακριά από τα φώτα της Eurovision, εστιάζοντας στις δικές του μουσικές διαδρομές.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *