Junior Eurovision 2024: Ακούστε την τελική εκδοχή του τραγουδιού της Γερμανίας!

Με λιγότερους από δύο μήνες να μας χωρίζουν από τον 22ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Junior Eurovision, η Γερμανία είναι έτοιμη να μας παρουσιάσει την τελική εκδοχή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Μαδρίτη!

Από τον Ιούλιο κιόλας, η Γερμανία επέλεξε τον Bjarne για να εκπροσωπήσει την Γερμανία, με το τραγούδι “Save The Best For Us” και είχε κυκλοφορήσει ένα μικρό απόσπασμα. Σήμερα ο Bjarne, μας παρουσιάζει το video clip του τραγουδιού του, μαζί με την τελική εκδοχή η οποία θα παρουσιαστεί και στην σκηνή του Διαγωνισμού:

Ακούστε το “Save The Best For Us” του Bjarne για την Junior Eurovision 2024:

Ποιος είναι ο Bjarne;

Ο Bjarne είναι δέκα ετών και συμμετείχε στη δωδέκατη σεζόν της γερμανικής έκδοσης του “The Voice Kids” το 2024 και έφτασε στα sing-off ως μέλος της ομάδας της Lena Meyer-Landrut. Οι εμφανίσεις του στην εκπομπή εκτόξευσαν τη δημοφιλία του στα social media. Περίπου 176.000 χρήστες ακολουθούν τον λογαριασμό του δεκάχρονου στο Instagram, τον οποίο διαχειρίζεται η μητέρα του. Ανάλογα είναι και τα νούμερα στο TikTok, με περισσότερους από 161.000 ακόλουθους.

Ο 22ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Junior Eurovision θα διεξαχθεί στις 16 Νοεμβρίου στη Μαδρίτη της Ισπανίας, μετά την άρνηση της νικήτριας χώρας, Γαλλίας, να φιλοξενήσει το σόου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Πώς σας φάνηκε η συμμετοχή της Γερμανίας; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Γερμανίας στην Junior Eurovision 2025, στην Μαδρίτη!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *