Γερμανία: 32 τραγούδια έχουν απομείνει στην κούρσα για την Eurovision 2024!

32 τραγούδια έχουν πλέον απομείνει στην κούρσα για τη συμμετοχή στον εθνικό τελικό της Γερμανίας, Eurovision Song Contest 2024 – Das Deutsche Finale. 

Τα 32 αυτά τραγούδια που συνεχίζουν για τη συμμετοχή στον εθνικό τελικό της Γερμανίας προέκυψαν από ένα σύνολο 693 καταθέσεων όπως αποκάλυψε ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας NDR. Για την ακρίβεια οι ολοκληρωμένες προτάσεις ανήλθαν στις 572 ενώ 121 ήταν απλές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος από καλλιτέχνες χωρίς να είχαν έτοιμο κάποιο κομμάτι.

Στην παρούσα φάση τα 32 αυτά τραγούδια θα αξιολογηθούν από μια διεθνή επιτροπή των 20 κριτών οι οποίοι θα ξεχωρίσουν μέχρι 10 κομμάτια που θεωρούν κατάλληλα για τη βραδιά του εθνικού τελικού. Τα μέλη της διεθνούς επιτροπής έχουν διατελέσει μέλη επιτροπών στην Eurovision στο παρελθόν και τα ονόματά τους θα αποκαληφθούν με το πέρας του Eurovision Song Contest 2024 – Das Deutsche Finale.

Μέχρι αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το ύφος και το είδος των συμμετοχών, όμως από δηλώσεις μελών της γερμανικής αποστολής υπάρχουν τραγούδια στη γερμανική γλώσσα με τον Stefan Leidner να διευκρινίζει πως το 1/3 των συμμετοχών που συνεχίζουν είναι γραμμένα στα γερμανικά.

Φέτος στο Διαγωνισμό στο Λίβερπουλ η Γερμανία εκπροσωπήθηκε από το συγκρότημα Lord of the Lost και το τραγούδι “Blood and Glitter” χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι καλύτερο από μία δεύτερη συνεχόμενη τελευταία θέση στο μεγάλο τελικό, 26η με 18 βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=dyGR4YWlPEs&pp=ygUXZXVyb3Zpc2lvbiAyMDIzIGdlbXJuYXk%3D

Πηγή: ESC Kompakt

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2024!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *