Eurovisionfun: Τετραπλάσιους επισκέπτες από όλο τον ανταγωνισμό μαζί τον Σεπτέμβριο

Δεν είναι σύνηθες το Eurovisionfun να είναι ένα ακόμη μήνα στην κορυφή της επισκεψιμότητας μεταξύ όλων των Eurovision sites σε Ελλάδα και Κύπρο, αυτό το οποίο όμως είναι εντυπωσιακό είναι η διαφορά που χωρίζει πλέον την ιστοσελίδα μας, από τα τρία άλλα sites που ασχολούνται με το διαγωνισμό, ακόμα και αν συγκρίνουμε τη δική μας επισκεψιμότητα, με όλους τους επισκέπτες που συγκεντρώνουν μαζί τα υπόλοιπα Eurovision sites στην χώρα μας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία του Σεπτεμβρίου 2024 που ανακοίνωσε το Similarwer, το Eurovisionfun είχε 149.900 επισκέψεις, με τον ogaegreece να βρίσκεται στις 27.600, τον infegreece στις 7.600 και το gpstomusic στις 4.000. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η ιστοσελίδα μας είχε τετραπλάσιους επισκέπτες, από τον σύνολο των τριών άλλων ελληνικών eurosites. Ένα νούμερο εντυπωσιακό, που δείχνει την τεράστια απήχηση του Eurovisionfun στην κοινότητα των φίλων του διαγωνισμού στη χώρα μας.

 

Το Eurovisionfun παρέμεινε σταθερά και μία από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες παγκοσμίως, σταθερά στην τέταρτη θέση, δείγμα της μεγάλης δυναμικής μας και στο εξωτερικό.

Καθόλου παράξενο δεν είναι λοιπόν, που όλοι οι Έλληνες καλλιτέχνες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον εθνικό μας τελικό, στρέφονται στο Eurovisionfun για την προώθηση της υποψηφιότητας τους, κάτι φυσικά για το οποίο και εμείς είμαστε χαρούμενοι και πάντοτε θετικοί, να παρουσιάσουμε έμπειρα και νέα ταλέντα μέσα από το site, αλλά και τα υπόλοιπα social media μας.

Το Eurovisionfun εξάλλου ακολουθούν σχεδόν 60.000 σε όλα τα social media μας, μία ανάπτυξη οργανική, χωρίς χορηγούμενες και αγορασμένους followers.

Μείνετε σταθερά συντονισμένοι στο Eurovisionfun αφού σύντομα θα έχουμε νεότερες εξελίξεις τόσο για τον εθνικό τελικό της ΕΡΤ, όσο και για τις διαδικασίες επιλογών στις υπόλοιπες χώρες. Συνεντεύξεις, αφιερώματα, αποκλειστικές ειδήσεις, lives και καινούριες εκπλήξεις θα σας κρατήσουν συντροφιά και αυτό το μήνα.

Για να μην χάνετε στιγμή ακολουθήστε μας σε όλα τα social media:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *