Έντονη κριτική για τον Joost Klein και την συμπεριφορά του στην Ολλανδία: “Δεν κάνει για την Eurovision”

Ο René van der Gijp και ο Johan Derksen, δημοσιογράφοι σε ενημερωτική εκπομπή της Ολλανδίας, σχολίασαν την συμπεριφορά του Joost Klein και μόνο καλά λόγια δεν είχαν να πουν. Στην εκπομπή Vandaag Inside, οι δύο παρουσιαστές εξέφρασαν ανοιχτά τη δυσαρέσκειά τους, με αφορμή τα τελευταία καμώματα του Klein.  «Αυτόν πρέπει να τον κλείσεις σε ίδρυμα. Δεν έχει καμία θέση στην Eurovision», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Van der Gijp.

Εκκεντρική εμφάνιση ή ενοχλητική συμπεριφορά;

Ο Joost Klein είναι γνωστός για τα ιδιαίτερα και προκλητικά του σόου, τα οποία μπορεί να φαίνονται διασκεδαστικά σε μερικούς από τους θαυμαστές του, αλλά για πολλούς έχουν γίνει ενοχλητικά. Ο Johan Derksen, μόνιμος σχολιαστής στην εκπομπή, δεν δίστασε να αποκαλέσει τον Joost “ασήμαντο”: «Τι ανόητος είναι αυτός. Νομίζει ότι είναι αστείος και ενδιαφέρον, αλλά δεν είναι τίποτα απολύτως», σχολίασε ο Derksen. Ο καλεσμένος Aran Bade συμφώνησε, προσθέτοντας: «Στην αρχή ήταν αστείο, αλλά πλέον έχει καταντήσει ενοχλητικό. Δεν δείχνει κανένα σεβασμό στο κοινό του ή στους γύρω του».

Δύσκολος στην επικοινωνία

Ο Aran ανέφερε επίσης πόσο δύσκολο είναι να έχεις μια σοβαρή συζήτηση με τον Joost. «Όταν τον ρωτάς κάτι φυσιολογικό, σου απαντάει με παράξενα σχόλια. Μια φορά μου είπε: ‘Το αυτοκίνητό μου χάλασε, φώναξε την οδική βοήθεια (ANWB)’», είπε αστειευόμενος. Σύμφωνα με τον Aran, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βγάλεις νόημα από αυτά που λέει ο Joost. Ο Derksen συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς κάποιοι σκέφτονται σοβαρά να στείλουν τον Joost ξανά στην Eurovision: «Είναι γελοίο».

Κριτική μετά από το γκαλά

Σύμφωνα με τους καλεσμένους της εκπομπής, η προκλητική συμπεριφορά του Joost δεν περιορίζεται μόνο στις δηλώσεις του, αλλά φαίνεται και σε δημόσιες εμφανίσεις του. Ένα πρόσφατο παράδειγμα ήταν η ασεβής του στάση κατά τη διάρκεια ενός γκαλά προς τιμήν του André van Duin. Ο Joost αποχώρησε από την αίθουσα πριν καν ολοκληρωθεί η ομιλία του Van Duin, κάτι που ο Aran χαρακτήρισε ως “ντροπιαστικό”. Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την απορία τους για το πώς η AvroTros σκέφτεται να τον ξαναστείλει στην Eurovision.

Προσωπική ασφάλεια

Ο René van der Gijp σημείωσε ότι το «κόλπο» του Joost, δηλαδή η αδιάφορη στάση και η συμπεριφορά του, έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό. Το συνέκρινε με τον Stefano Keizers, έναν άλλο καλλιτέχνη που ακολουθεί παρόμοιο ύφος: «Μπορεί να είναι διασκεδαστικό μία φορά, αλλά όταν κάποιος το κάνει συνεχώς, κουράζεσαι». Εντύπωση προκαλεί και η παρουσία ενός προσωπικού σωματοφύλακα που συνοδεύει πάντα τον Joost. Στο πρόσφατο γκαλά είχε και πάλι κάποιον να τον προσέχει, κάτι που ξάφνιασε τους παρουσιαστές. «Ποιος πληρώνει γι’ αυτό; Έχει συνέχεια κάποιον δίπλα του», αναρωτήθηκαν. Ο Van der Gijp, αστειευόμενος, πρόσθεσε: «Αυτός ο σωματοφύλακας φοβάται μήπως του συμβεί κάτι ή μήπως ο ίδιος πηδήξει από το μπαλκόνι;».

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: loesoe
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *