Eurovision 2020: Ρότερνταμ και Μάαστριχτ απέμειναν και επισήμως στην διεκδίκηση της διοργάνωσης

Η EBU μέσω της επίσημης ιστοσελίδας για το διαγωνισμό, ανακοίνωσε πριν από λίγο αυτό που τα ολλανδικά ΜΜΕ, αλλά και εμείς γράψαμε πριν από μέρες. Το Ρότερνταμ και το Μάαστριχτ είναι οι δύο πόλεις που απέμειναν στην διεκδίκηση της διοργάνωσης της Eurovision 2020.

Οι δύο πόλεις ήταν αυτές που κατέθεσαν τις πληρέστερες υποψηφιότητες και έτσι συνεχίζουν τον αγώνα της διεκδίκησης της Eurovision 2020. Τον επόμενο μήνα κλιμάκια της ολλανδικής δημόσιας τηλεόρασης, αλλά και της EBU θα επισκεφθούν τις δύο πόλεις, προκειμένου να δούνε, αλλά και να ενημερωθούν από κοντά, όλα όσα προτείνουν Μάαστριχτ και Ρότερνταμ, για την διοργάνωση του επόμενου διαγωνισμού.

Όλες οι πόλεις και οι χώροι έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στις υποψηφιότητές τους. Μας εντυπωσίασαν με όλες τις προτάσεις τους και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους μέχρι στιγμής για τη θετική συμβολή και τη δέσμευσή τους. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το Μάαστριχτ και το Ρότερνταμ προσφέρουν όλα όσα απαιτεί μια πόλη υποδοχής. Ελπίζουμε ότι οι άλλες πόλεις θα διατηρήσουν τον ενθουσιασμό τους για τον διαγωνισμό τραγουδιού. Θα θέλαμε να συζητήσουμε τους ερχόμενους μήνες πώς μπορούμε να τους εμπλέξουμε στην Eurovision του επόμενου έτους.

Sietse Beker, εκτελεστικός παραγωγός Eurovision 2020.

Οι πόλεις που κρίθηκαν ακατάλληλες και είχαν καταθέσει βιβλίο-υποψηφιότητας, ήταν το Άρνεμ, το Ντεν Μπος και η Ουτρέχτη.

Η τελική απόφαση για την πόλη που θα φιλοξενήσει την Eurovision 2020 θα ανακοινωθεί στα τέλη Αυγούστου.

Εσείς σε ποια πόλη θα θέλατε να δείτε να φιλοξενείτε ο επόμενος διαγωνισμός;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *