Ισπανία: María και Natalia ζητούν από τον κόσμο να ψηφίσει τον Miki στο Eurovision Gala

Μία μόλις ημέρα μας χωρίζει από το Eurovision Gala, τον εθνικό τελικό της Ισπανίας για την Eurovision 2019. Οι εννιά πρώην σπουδαστές του OT 2018, έφθασαν στην Βαρκελώνη και κάποιοι δεν δείχνουν τόσο ένθερμοι με το ενδεχόμενο να ταξιδέψουν τον Μάιο στο Τελ Αβίβ προκειμένου να εκπροσωπήσουν την χώρα τους στο διαγωνισμό.

Η María και η Natalia έφθασαν χθες στην Βαρκελώνη, όπου θα διεξαχθεί το Eurovision Gala. Ενώπιον αρκετών τους fans, τραγούδησαν μαζί το τραγούδι του Miki (La venda) και ζήτησαν από τον κόσμο να ψηφίσουν τον Miki. Τα βίντεο αυτά δημοσιεύθηκαν στο Twitter, λίγες ώρες όμως μετά διαγράφηκαν.

Αμφότερες στο παρελθόν και ενώ ήταν ακόμα στο talen show, είχαν εκφραστεί σκεπτικιστικά ως προς το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσουν την Ισπανία στην Eurovision 2019 και να ταξιδέψουν τον Μάιο στο Ισραήλ.

Δεν είναι πρόβλημα ο διαγωνισμός, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία. Είναι άλλα πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με την μουσική. Αν διεξάγονταν στο Άμστερνταμ…Θα ήμουν πιο ανοιχτή αν γινόταν σε κάποιο άλλο μέρος.

Tο τηλεοπτικό κοινό με ένα μόλις γύρο ψηφοφορίας σε αντίθεση με πέρσι, θα επιλέξει το τραγούδι, αλλά και τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στην Eurovision 2019. Στις θέσεις της κριτικής επιτροπής που θα έχει μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα θα καθίσουν οι Manuel Martos , Pastora Soler, Tony Aguilar και ο Doron Medalie. Το Eurovision Gala θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου και ώρα Ελλάδας 23:05.

Τα δέκα διαγωνιζόμενα τραγούδια είναι:

Σας υπενθυμίζουμε ότι καλεσμένη στο Eurovision Gala θα είναι παρούσα  ως guest και η Ελένη Φουρέιρα.

πηγή: Vertele

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *