X Factor UK: Στο bottom3 ο Brendan Murray αλλά το κοινό τον κράτησε για μία ακόμα εβδομάδα

Καθόλου εύκολη δεν ήταν για τον Ιρλανδό εκπρόσωπο της Eurovision 2017, Brendan Murray, αυτή η εβδομάδα στο X Factor UK, αφού λίγο έλειψε να αποχωρήσει από το talent show.

Διπλή αποχώρηση είχαμε και στο δεύτερο live του X Factor UK. Αμέσως μετά το τέλος του live του Σαββάτου ξεκίνησε η ψηφοφορία του κοινού η οποία σταμάτησε 30 λεπτά πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στο δεύτερο μέρος του σόου την Κυριακή. Ο υποψήφιος που έλαβε τις λιγότερες ψήφους έπρεπε να αποχωρήσει αμέσως, ενώ οι δύο επόμενοι διαγωνιζόμενοι με τις λιγότερες ψήφους είχαν μία ακόμα ευκαιρία να παραμείνουν.

Η υποψήφια που ήταν τελευταία στις ψήφους και αποχώρησε πρώτη σήμερα ήταν η Janice Robinson, από την ομάδα των Overs. Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν οι δύο διαγωνιζόμενοι που συγκέντρωσαν αμέσως μετά τις λιγότερες ψήφους και έπρεπε να τραγουδήσουν ξανά για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο Brendan Murray ήταν ανάμεσα στους δύο προτεινόμενους, αφού φαίνεται πως η ερμηνεία του στο live του Σαββάτου, δεν έπεισε το τηλεοπτικό κοινό για να τον ψηφίσει αρκετά και να εξασφαλίσει την παραμονή του στο σόου. Ο νεαρός τραγουδιστής είχε ερμηνεύσει το Believe της Cher, σε μια διαφορετική εκτέλεση. Για την παραμονή του στο X Factor UK, ο Brendan Murray τραγούδησε σήμερα το High and Dry των Radiohead’s High. Έτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν το συγκρότημα LMA Choir, που τελικά έφυγε από το παιχνίδι, αφού συγκέντρωσε λιγότερες ψήφους από τον Brendan Murray. Το αποτέλεσμα κρίθηκε από το κοινό, αφού οι κριτές ισοψήφησαν, με τους Robbie Williams & Simon Cowell να ψηφίζουν προς αποχώρηση τον Brendan και τους Louis Tomlinson & Ayda Williams να ψηφίζουν προς αποχώρηση τους LMA Choir.

Έστω και με αυτό τον περιπετειώδη τρόπο ο Brendan Murray κατάφερε να παραμείνει για μία ακόμα τουλάχιστον εβδομάδα στο X Factor UK, έχοντας να αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα ακόμα μία διπλή αποχώρηση.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *