Γαλλία: Ακούστε το τραγούδι της για τη Junior Eurovision 2018

Διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα το παζλ της φετινής Junior Eurovision. Σήμερα τη σκυτάλη, στην ανακοίνωση των συμμετοχών, παίρνει η Γαλλία. Έτσι γίνεται η 15η χώρα, κατά σειρά, που δημοσιοποιεί το τραγούδι με το οποίο θα πάρει μέρος στο Μινσκ, στις 25 Νοεμβρίου.

Η φετινή διοργάνωση σηματοδοτεί την επιστροφή της Γαλλίας στο θεσμό, καθώς αποσύρθηκε μετά τη παρθενική της εμφάνιση το 2004. Η δημόσια τηλεόραση της χώρας εμπιστεύτηκε γι’αυτό το comeback, λοιπόν, την υποσχόμενη Angelina Nava και το τραγούδι της με τίτλο Jamais Sans Toi (Ποτέ Χωρίς Εσένα). Οι δημιουργοί είναι τέσσερις και πρόκειται για τους Fico,Comblat,Stawski και Age Ali.

Η μικρή Angelina “συστήθηκε” στο γαλλικό κοινό μόλις τον περασμένο χρόνο, καθώς συμμετείχε στο The Voice Kids. Η φωνή της μάγεψε κριτές και κοινό και της χάρισε τη νίκη στο σόου!

Τώρα, ήρθε η ώρα για ακόμα ένα μεγαλύτερο βήμα στη καριέρα της και εμείς της ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Ακούστε λοιπόν το Jamais Sans Toi και πείτε μας τη γνώμη σας. Θα καταφέρει να μαγέψει τα πλήθη για ακόμα μια φορά η ταλαντούχα Γαλλίδα;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *