Σουηδία: Η Lina Hedlund των Alcazar επιστρέφει στο Melodifestivalen

HLina Hedlund των Alcazar επιστρέφει για έκτη φορά στο Melodifestivalen, αυτή τη φορά ως σόλο καλλιτέχνης. Σύμφωνα με την Aftobladet αυτή είναι η δωδέκατη επιβεβαιωμένη συμμετοχή για το Melodifestivalen 2019.

Για έκτη φορά η Lina Hedlund στο Melodifestivalen

Μπορεί οι Alcazar την παραμονή της πρωτοχρονιάς να δίνουν την τελευταία τους συναυλία όλοι μαζί ως συγκρότημα, αλλά η Lina Hedlund, ήδη σχεδιάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Πηγές πολύ κοντά στην 40χρονη καλλιτέχνιδα επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι έχει καταθέσει τραγούδι για τον σουηδικό εθνικό τελικό.

Το τραγούδι είναι στο γνώριμο pop/schlager ύφος της Lina και ως συνθέτρια εμφανίζεται η Dotter, που συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο Melodifestivalen 2018 με το Cry, που όμως δεν κατάφερε να προκριθεί ούτε στον μεγάλο τελικό, παρότι θεωρούνται φαβορί ακόμα και για τη νίκη.

Αυτή θα είναι η έκτη συμμετοχή της Lina Hedlund στο Melodifestivalen, που ξεκίνησε τις απόπειρες της να εκπροσωπήσει τη Σουηδία στη Eurovision από το 2002, είτε ως σόλο, είτε σε ντουέτο, είτε μαζί με τους Alcazar.

Ποιους θα δούμε στο Melodifestivalen

Η Aftonbladet επικαιροποιεί και τη λίστα των καλλιτεχνών που θα δούμε σίγουρα αλλά και αυτούς που θα δούμε πιθανόν στο Melodifestivalen 2019.

Οι σίγουροι συμμετέχοντες:

1. The lovers of Valdaro (από το διαγωνισμό του P4 Nästa)

2. Oscar Enestad

3. Arvingarna

4. Wiktoria Johansson

5. Nano Omar

6. Jan Malmsjö

7. Anton Hagman

8. Vlad Reiser

9. Bishara Morad

10. Ann-Louise Hanson

11. Jon Henrik Fjällgren

12. Lina Hedlund (με τραγούδι σε σύνθεση της ”Dotter” )

Οι πιθανοί υποψήφιοι:

1. John Lundvik

2. Magnus Carlsson

3. Margaret

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *