Ισπανία: Με το “Nobody But You” θα διαγωνισθεί ο Famous στο επόμενο Gala του ΟΤ 2018

Ο19χρονος Famous Oberogo με καταγωγή από τη Νιγηρία είναι ήδη ένα από τα φαβορί για τη νίκη στο Operación Triunfo 2018 και να εκπροσωπήσει την Ισπανία στη Eurovision 2019. Στο επόμενο Gala μάλιστα θα ερμηνεύσει τη συμμετοχή της Αυστρίας στο φετινό διαγωνισμό, Nobody But You, κάνοντας τους Ισπανούς eurofans ακόμα πιο ένθερμους με την ιδέα, να ταξιδεύει ο Famous το Μάιο στο Τελ Αβίβ με τα χρώματα της χώρας τους.

Ο Famous είναι ένας από τους τέσσερις σπουδαστές που μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί στη θέση των προτεινόμενων από την κριτική επιτροπή του talent show. Οι ερμηνείες του κάθε εβδομάδα λαμβάνουν πολύ θετικά σχόλια, ενώ διαθέτει πέρα από μία πολύ καλή φωνή και εντυπωσιακή σκηνική παρουσία.

Στο 7ο Gala του OT 2018 ο νεαρός τραγουδιστής θα ερμηνεύσει το Nobody But You, το τραγούδι με το οποίο ο Cesár Sampson κατέκτησε την τρίτη θέση στον πρόσφατο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Famous είναι ο καταλληλότερος να εκπροσωπήσει την Ισπανία στον επόμενο διαγωνισμό, με ένα τραγούδι μάλιστα στα πρότυπα της φετινής αυστριακής συμμετοχής.

Παρακάτω δείτε κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του Famous μέχρι τώρα στο OT 2018:

Σας υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχει ξεκινήσει η προθεσμία υποβολής τραγουδιών για το Eurovision Gala και τους σπουδαστές της ακαδημίας. Η επιλογή της ισπανικής συμμετοχής θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο σε ακριβή ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Πιστεύετε ότι ο Famous θα ήταν καλή επιλογή για το Τελ Αβίβ;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *