Ρουμανία: Η απάντηση της TVR για τις δηλώσεις του M I H A I

Μετά την αποχώρηση του M I H A I από το Selectia Nationala και τις δηλώσεις του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, όπου εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τους ασαφείς κανονισμούς του διαγωνισμού και την είσοδο δύο νέων υποψηφίων, η δημόσια τηλεόραση της Ρουμανίας (TVR), εξέδωσε μια ανακοίνωση για την όλη κατάσταση.

Το Selection Nationala διοργανώνεται με σκοπό να βρεθεί ο εκπρόσωπος της Ρουμανίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, η συμμετοχή με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε αυτόν τον διεθνούς κύρους διαγωνισμό. Η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός όπου ο πιο ταλαντούχος και καλύτερος κερδίζει, αλλά πρώτα απ ‘όλα παραμένουν στον αγώνα αποδεχόμενοι την πρόκληση του ανταγωνισμού. Οποιοσδήποτε καλλιτέχνης είναι ελεύθερος να συμμετάσχει ή να εγκαταλείψει και να αποσυρθεί. Το TVR διοργανώνει τον εθνικό τελικό με πνεύμα διαφάνειας, με όλους τους κανόνες και κανονισμούς να δημοσιεύονται με την έναρξη των καταχωρίσεων στην επίσημη ιστοσελίδα μας. Η επιλογή των wildcards πραγματοποιήθηκε από την ίδια κριτική επιτροπή με βάση τα ίδια κριτήρια όπως και στην προεπιλογή. Είμαστε ευτυχείς που υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον για τις wildcards όπως και για την προεπιλογή, και οι δύο συμμετοχές που προκρίθηκαν με αυτόν τον τρόπο θα προσδώσουν μεγαλύτερη αξία στον εθνικό τελικό. Σίγουρα, ο διαγωνισμός θα είναι πιο έντονος, το σόου θα είναι πιο συναρπαστικό, και οι fans της Eurovision θα το αγαπήσουν.

Οι δύο ημιτελικού του Selecţia Naţională 2019 θα πραγματοποιηθούν στις 20 και 27 Ιανουαρίου, στο Αράντ και στο Ιάσιο αντίστοιχα, ενώ ο τελικός στις 17 Φεβρουαρίου στο Βουκουρέστι.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *