Βέλγιο: Και επίσημα με τον Eliot Vassamillet στο Τελ Αβίβ

Και επίσημα πλέον το Βέλγιο επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν τον Eliot Vassamillet να παίρνει την σκυτάλη και να εκπροσωπεί την χώρα στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, και έτσι γίνεται η 5η χώρα για φέτος που δηλώνει καλλιτέχνη ή/και τραγούδι.

Ο 17χρονος Eliot συμμετείχε στην έβδομη εκδοχή του The Voice Βελγίου, ο οποίος, αν και δεν κατάφερε να περάσει το πρώτο live, κέρδισε τις εντυπώσεις του παραγωγού και υπεύθυνου της επιλογής του εκπροσώπου της χώρας στην Eurovision, Pierre Dumoulin, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά:

Μόλις είδα τον Eliot να τραγουδάει στις blind auditions, ένοιωσα ότι είχε αυτό το “επιπλέον” που έψαχνα σε έναν καλλιτέχνη, αυτή η ευαισθησία και η σπίθα να μεταδώσει το συναίσθημα.

Ο Pierre Dumoulin συνεργάστηκε με γνωστούς καλλιτέχνες, όπως τους Noémie WolfsEmma Bale , και Tessa Dixson. Είναι γνώριμος της Eurovision, αφού συνεργάστηκε με τον εκπρόσωπο της Βουλγαρίας το 2017, Kristian Kostov, ενώ έγραψε την συμμετοχή του Βελγίου το 2017 όπου και έφτασε στην 4η θέση.

Το τραγούδι αναμένεται να δημοσιευθεί τον Φεβρουάριο.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *