Ρουμανία: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές και η κριτική επιτροπή του Selectia Nationala

H δημόσια τηλεόραση της Ρουμανίας, TVR, ανακοίνωσε τους παρουσιαστές, αλλά και την κριτική επιτροπή του Selectia Nationala, λίγες μόλις ημέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό.

Οι παρουσιαστές του Selectia Nationala

Παρουσιαστές των τριών Eurovision shows θα είναι οι Aurelian Temișan και Ilinca Avram. Ο πρώτος ήταν παρουσιαστής και του Golden Stag International Festival, που πραγματοποιήθηκε πέρσι στη Ρουμανία και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Μετά από μερικές συμμετοχές στον εθνικό μας τελικό, είμαι και πάλι εδώ στον διαγωνισμό της Eurovision, αυτή τη φορά ως παρουσιάστρια. Μου έχει λείψει αυτό το γεγονός και θέλω τώρα να δω πως νοιώθουν οι καλλιτέχνες, όταν δεν συμμετέχουν ως διαγωνιζόμενοι.

Η Ilinca Avram δήλωσε για την τοποθέτηση της στη θέση της παρουσιάστριας:

Είμαι χαρούμενη και νοιώθω τιμή που δέχθηκαν αυτή την πρόταση. Η Eurovision είναι ένας από τους πιο διάσημους διαγωνισμούς στον κόσμο και είναι μεγάλη πρόκληση να είσαι μέρος ενός τέτοιου εξαιρετικού γεγονότος.

Η κριτική επιτροπή του εθνικού τελικού

Η κριτική επιτροπή του Selectia Nationala σε κάθε ημιτελικό θα βαθμολογήσει στην κλίμακα 1-12 και θα προκρίνει πέντε τραγούδια. Οι τηλεθεατές στην συνέχεια με την ψήφο τους, θα προκρίνουν ακόμη ένα τραγούδι. Η δημόσια τηλεόραση της Ρουμανίας έχει το δικαίωμα να δώσει μία wildcard  σε ένα ακόμη συμμετέχοντα. Συνολικά δηλαδή μπορεί να έχουμε 13 φιναλίστ.

Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν:

  • Adi Cristescu (συνθέτης)
  • Mihai Georgescu (συνθέτης, στιχουργός, σολίστ)
  • Crina Mardare (καθηγήτρια φωνητικής)
  • Andy Platon (Dj, συνθέτης, παραγωγός)
  • Mugurel Vrabete (τραγουδιστής, μουσικός, παραγωγός)

Οι ημερομηνίες του Selectia Nationala

Ο πρώτος ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου και ώρα 21:00 (ώρα Ελλάδος) στο Ιάσιο, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός στις 10 Φεβρουαρίου στο Αράντ. Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου στο Βουκουρέστι.

Μπορείτε να ακούσετε και τις 24 συμμετοχές του Selecția Națională 2019 ΕΔΩ

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *