Ιάσονας Μανδηλάς – Από τη Eurovision και τους Robbie Williams, Βίσση, Παπαρίζου & Φουρέιρα στο δισκογραφικό του ντεμπούτο!

Ο Ιάσονας Μανδηλάς κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο!

Πρωταθλητής Ελλάδος στο στίβο το 2007, σπούδασε ως υπότροφος Musical Theater στο Jacobs Pillow Της Μασαχουσέτης και στο Bird College του Λονδίνου (2009-2013), έχει πρωταγωνιστήσει σε παραγωγές musical όπως το Kiss me Kate (Ηρώδειο), West side story (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών), Η Μελωδία της Ευτυχίας (Παλλάς), Cats (Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού) αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές όπως «οι Συμμαθητές» (ΑΝΤ1).

Το 2017 ήταν μέλος της Ελληνικής αποστολής της Eurovision ως χορευτής και backing vocalist.

 Έχοντας χορέψει στο πλευρό του Robbie Williams, της Άννας Βίσση, της Έλενας Παπαρίζου και της Ελένης Φουρέιρα ο εξαιρετικά ταλαντούχος Ιάσονας Μανδηλάς κάνει το πρώτο του βήμα στη δισκογραφία με το τραγούδι «Χίλια Κομμάτια» ενώ στις 27 Ιουνίου θα εμφανιστεί και στα MAD Video Music Awards σε ένα ντουέτο «έκπληξη».

Το «Χίλια Κομμάτια» είναι uptempo pop κομμάτι με ethnic στοιχεία το οποίο συνοδεύεται από το super φρέσκο official music video του σε σκηνοθεσία του Sherif Francis. Τη χορογραφία ανέλαβε η Chali Jennings.

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Euromadness
    Euromadness says:

    Καλοτάξιδο εύχομαι, αλλά ειλικρινά ελπίζω να μην αρχίσουμε να λέμε “α, τι καλή επιλογή θα ήταν κάτι τέτοιο για τη Eurovision”.

    Απάντηση
        • Euromadness
          Euromadness says:

          Ο καθένας με την άποψή του, υποθέτω. Αλήθεια, πού και τι έχει τραγουδήσει ζωντανά ο συγκεκριμένος κύριος; Επειδή διακρίνω μια βεβαιότητα από μέρους σας για το πόσο ταλαντούχος είναι.

          Απάντηση
          • NicktheGreek
            NicktheGreek says:

            Δεν είναι θέμα γνώμης. Μπορεις να δεις τις ερμηνείες της σε τελικο και ημιτελικο. Μαλλον δεν εχεις παρακολουθησει τον συγκεκριμενο. Εχει κανει ακομα κ μιούζικαλ που είναι και το δυσκολοτερο ειδος. Χορευεις κ τραγουδάς.Βαρεθηκα κάθε χρονο να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα.

  2. Euromadness
    Euromadness says:

    Καλά, μιούζικαλ κάνει μέχρι και η…Συνατσάκη στο Ελλάντα. Και η Demy είχε κάνει αρκετά, όμως στη Γιουροβίζιον κλείναμε τ’ αυτιά μας…

    Απάντηση
  3. NicktheGreek
    NicktheGreek says:

    Επαναλαμβάνω δεν τον έχεις παρακολουθησει..ο άνθρωπος έχει σπουδές, χορεύει ωραία, γράφει ωραία. Για την Ντέμη συμφωνώ παραφωνη ήταν επίσης, όχι περισσότερο από την Ντουσκα ομως.

    Απάντηση
  4. Euromadness
    Euromadness says:

    Ε, κάτι λίγο προφανώς και έχω παρακολουθήσει για να γράφω, δεν είμαι δίχως λόγο επικριτικός.
    Αλήθεια, το 2017 γιατι δεν μπορούσαν να συγχρονιστούν Μανδήλας και Γιακουμόγλου στη χορογραφία;

    Απάντηση
      • Euromadness
        Euromadness says:

        Εμένα μου φαίνονταν ασυγχρόνιστοι σε κάποια σημεία. Τέλος πάντων, δεν συμφωνούμε πουθενά, όπως φαίνεται. Ήταν πάντως ενδιαφέρουσα η ανταλλαγή απόψεων.
        Δυστυχώς η γνώμη μου παραμένει η ίδια : δεν είναι ο Μανδηλάς κατάλληλος για Γιουροβίζιον – τουλάχιστον όχι ακόμη. Βέβαια, η γνώμη μου δεν αφορά την ΕΡΤ, η οποία μπορεί να στείλει όποιον θέλει εκείνη.

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Προσωπικά πιστευω αν μπορω να μπω κ γω στην συζητηση σας παιδια ότι κανεις εκ προοιμιου δεν ειναι καταλληλος ή μη καταλληλος. Ποιος πχ θα πιστευε οτι ο Αγαθωνας ή ο Αλκαιος (τη χρονια που πηγε) θα ηταν καταλληλος; H Eurovision πλεον ειναι κ τηλεοπτικο γεγονος. Παιζει πολυ σημαντικο ρολο η εικονα, αλλα κ η φωνητικη σταθεροτητα των ερμηνευτων (για την ψηφο στις επιτροπες). Η Ελλαδα τελευταια φορα που εστειλε φωνητικα κατι καλο ηταν το 2015 κ σαν συνδυασμος το 2013. Οι χαμηλες μας θεσεις ειναι απολυτα δικαιολογημενες κατα την αποψη μου, συμφωνα παντα με αυτο που παρουσιασαν ολοι οι εκπροσωποι μας απο το 2014 και μετα.

          Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *