Σουηδία: Οι παρουσιαστές του Melodifestivalen 2020

Η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας (SVT) ανακοίνωσε σήμερα (3/9) τους παρουσιαστές του Melodifestivalen 2020, του εθνικού τελικού της χώρας για το Διαγωνισμό της Eurovision. Πρόκειται για τους  David SundinLinnea Henriksson και  Lina Hedlund, οι οποίοι θα παρουσιάσουν και τις έξι βραδιές του σόου.

Ένας κωμικός ηθοποιός, μια τραγουδίστρια που έγινε γνωστή μέσα από το Idol και μία βετεράνος του Melodifestivalen, επέλεξε η SVT προκειμένου να το παρουσιάσουν. Ο 43χρονος David Sundin που έχει υπηρετήσει και παλαιότερα το Melodifestivalen ως κειμενογράφος και κάνει καριέρα ως κωμικός ηθοποιός, η 33χρονη Linnea Henriksson που έφθασε στην τέταρτη θέση του Pop Idol και η Lina Hedlund που υπήρξε μέλος των Alcazar και έχει συμμετάσχει στο Melodifestivalen, είτε ως solo καλλιτέχνης είτε ως μέλος των Alcazar, έξι φορές (2002, 2003, 2009, 2010, 2014, 2019), θα αναλάβουν να μας ξεναγήσουν στον καλύτερο, κατά πολλούς εθνικό τελικό της σεζόν.

Mello2020

Melodifestivalens programledare 2020 är…

Geplaatst door SVT Melodifestivalen op Maandag 2 september 2019

Ήδη οι ενδιαφερόμενοι δημιουργοί  έχουν ξεκινήσει να στέλνουν τις συμμετοχές τους, έχοντας προθεσμία μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ γνωρίζουμε και τη μία συμμετέχουσα στους ημιτελικούς του Melodifestivalen, από τον ραδιοφωνικό διαγωνισμό P4 Nästa, την Amanda Aasa.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Melodifestivalen 2020 έχει ως εξής:

  • Λινκόπινγκ – Πρώτος Ημιτελικός – 1 Φεβρουαρίου
  • Γκέτεμποργκ – Δεύτερος Ημιτελικός  – 8 Φεβρουαρίου
  • Λουλέα – Τρίτος Ημιτελικός  – 15 Φεβρουαρίου
  • Μάλμο – Τέταρτος Ημιτελικός  – 22 Φεβρουαρίου
  • Εσκιλστούνα – Δεύτερη Ευκαιρία – 29 Φεβρουαρίου
  • Στοκχόλμη – Τελικός – 7 Μαρτίου

Η Σουηδία ευελπιστεί να συνεχίσει την επιτυχημένη της παρουσία στην Eurovision τα τελευταία χρόνια, αφού από το 2011 βρίσκεται συνεχώς στο τοπ10 της βαθμολογίας, με εξαίρεση το 2013.

Φέτος, ο John Lundvik μετά την εμφατική νίκη του στο Melodifestivalen, εκπροσώπησε την Σουηδία στον Διαγωνισμό της Eurovision, καταφέρνοντας να φθάσει στην πέμπτη θέση, με 334 βαθμούς.

πηγή: SVT
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *