Σουηδία: Επιστρέφει ο Danny Saucedo στο Melodifestivalen, σύμφωνα με την Aftonbladet!

Ο Torbjörn Ek και η Stina Dahlgren, δημοσιογράφοι της Aftonbladet συνεχίζουν να προσθέτουν ονόματα στη λίστα με τους συμμετέχοντες για το Melodifestivalen 2024! Σας υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι, η Aftonbladet αποκάλυψε 24 από τα 28 acts του Melodifestivalen 2023, πριν ακόμη το SVT ανακοινώσει επίσημα το line-up.

Καθώς πλησιάζουμε την 1η Δεκεμβρίου, οπότε και θα ανακοινωθεί τη τελική λίστα με τους συμμετέχοντες, η λίστα των αποκαλύψεων της Aftonbladet πλησιάζει σιγά σιγά τις 30 συμμετοχές!

Danny Saucedo

Ο Danny Saucedo , 37 ετών, στοχεύει στην επάνοδό του στη Σουηδική μουσική σκηνή μέσω της συμμετοχής του στο Melodifestivalen το 2024, σύμφωνα με αρκετές πηγές με τις οποίες έχει έρθει σε επαφή η Aftonbladet. Δεδομένης της μη επίτευξης μεγάλης επιτυχίας στις τελευταίες του κυκλοφορίες και του πολύ μεγάλου ανοίγματος που προσφέρεται μέσα από το “βήμα” του Μelodifestivalen για τους Σουηδούς καλλιτέχνες, η πιθανή επιστροφή του φαντάζει απόλυτα δικαιολογημένη.

Οι πηγές αναφέρουν ότι η συμμετοχή του στο Melodifestivalen ενέχει μεγάλο ρίσκο, καθώς πρέπει να έχει ένα πραγματικά δυνατό τραγούδι και να είναι βέβαιη η επιτυχία. Μέχρι ώρας, οι πληροφορίες που έφτασαν στο Aftonbladet δε συμφωνούν απόλυτα. Αρκετοί άνθρωποι που συνεργάζονται στενά με το συντακτικό επιτελείο του Melodifestivalen έκαναν εικασίες το προηγούμενο διάστημα για μια ενδεχόμενη συμμετοχή του Danny, αλλά τώρα φάνηκε ότι πήρε την απόφαση. Ο Saucedo, επίσης, λέγεται ότι συνεργάστηκε με τον Michel Zitron, 42 ετών, ο οποίος στο παρελθόν είχε εμπλακεί στο “Don’t you owrry child” και στο “Save the world” των Swedish House Mafia, ενώ στο ενεργητικό του έχει συνεργασίες τόσο με τον Avicii όσο και με τον Alesso. Η συνεργασία αυτή πρόκειται και για επανασύνδεση των δύο, αφού ο Zitron ήταν πίσω από μια από τις πρώτες επιτυχίες του Saucedo, τοIf Only You” , το τραγούδι με τη μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία στη Σουηδία για το 2008.

Elisa Lindström

Η Aftonbladet αποκάλυψε επίσης το όνομα της Elisa Lindström, 32 ετών. Η Lindström, η οπόια αυτή τη στιγμή παίζει έναν από τους βασικούς ρόλους στο μιούζικαλ-schlager “De’ e’ det här vi kallar kärlek που βασίζεται στη μουσική του Lasse Holm, έχει διαγωνιστεί δύο φορές στο παρελθόν, αλλά χωρίς να καταφέρει να αναλάβει τη Σουηδική εκπροσώπηση. Μπορεί η τρίτη φορά να είναι και η τυχερή!

C-Joe

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, ο κατά κόσμον C-Joe, ή Charles Koroma, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, 31 ετών, θα διαγωνιστεί επίσης στο Melodifestivalen 2024Ο C-Joe, ο οποίος κατάγεται από το Gävle με ρίζες στη Σιέρα Λεόνε, έχει τραβήξει την προσοχή σε τοπικό επίπεδο αρκετές φορές όλα αυτά τα χρόνια και κυκλοφορεί μουσική από το 2017Τώρα θα είναι και η πρώτη φορά που θα λάβει μέρος στην πραγματικά μεγάλη αρένα του Melodifestivalen, μπροστά στο κοινό πολλών εκατομμυρίων, σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη της Aftonbladet.

Υπενθυμίζουμε ότι το Melodifestivalen 2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί μεταξύ 3 Φεβρουαρίου και 9 Μαρτίου, με το SVT έχει λάβει 2624 τραγούδια.

Όπως έχετε διαβάσει σε ένα από τα προηγούμενα άρθρα μας, η τελική λίστα των συμμετεχόντων στο Melodifestivalen θα δημοσιευθεί την 1η Δεκεμβρίου, σε συνέντευξη τύπου που θα φιλοξενήσει το SVT στην έδρα του στη Στοκχόλμη.

Η λίστα των καλλιτεχνών που φέρεται να συμμετέχουν στο Melodifestivalen 2024 είναι:

  1. Lasse Stefanz
  2. Smash into pieces
  3. Dotter
  4. Liamoo
  5. Samir & Viktor
  6. Elecktra
  7. Cazzi Opeia
  8. Lisa Ajax
  9. Marcus & Martinus
  10. Clara Klingenström
  11. Adam Woods
  12. Kim Cesarion
  13. Medina
  14. Maria Sur
  15. Gunilla Persson
  16. Fröken Snusk
  17. Jay Smith
  18. Scarlet
  19. Albin Tingwall
  20. Jacqline Moss
  21. Dear Sara
  22. Chelsea Muco
  23. Danny Saucedo
  24. Elisa Lindström
  25. C-Joe

Το πρόγραμμα του Melodifestivalen 2024

  • Heat 1: Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, Malmö Arena, Malmö
  • Heat 2: Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, Scandinavium, Göteborg
  • Heat 3: Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, Vida Arena, Växjö
  • Heat 4: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, Stiga Sports Arena, Eskiltuna
  • Heat 5: Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, Löfbergs Arena, Karlstad
  • Final: Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, Friends Arena, Stockholm – Solna

Ο 68ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Malmö  της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024, μετά τη δεύτερη νίκη της  Loreen  στο Λίβερπουλ, με το τραγούδι Tattoo:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με τον αγαπημένο εθνικό τελικό της Σουηδίας!

Πηγή: Aftonbladet

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media μας, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν σχετικά με τη Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *