Λευκορωσία: Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών για την Eurovision 2020 | Με εθνικό τελικό η ανάδειξη του εκπροσώπου!

Τι κι αν η δημόσια τηλεόραση της Λευκορωσίας είχε ανακοινώσει πέρσι ότι για την Eurovision 2020 θα επιλέξει τον εκπρόσωπο της με απευθείας ανάθεση, τελικά και για τον επόμενο διαγωνισμό θα χρησιμοποιήσει τη διαδικασία του εθνικού τελικού για την επιλογή της συμμετοχής της.

Προθεσμία μέχρι τις 17 Ιανουαρίου έχουν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν ηλεκτρονικά την συμμετοχή τους για να εκπροσωπήσουν την Λευκορωσία στο Ρότερνταμ. Στις 22 Ιανουαρίου θα ανακοινωθούν αυτοί που θα κληθούν για τις Live Auditions. Οι ζωντανές οντισιόν έχουν προγραμματιστεί για τις 27 Ιανουαρίου. Μια ειδική κριτική επιτροπή που θα αξιολογήσει τις εμφανίσεις των οντισιόν θα επιλέξει τους φιναλίστ, που θα διαγωνισθούν σε μια ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή για την ανάδειξη της συμμετοχή της Λευκορωσίας στην Eurovision 2020.

Ο αριθμός των φιναλίστ θα είναι 12, αν και αυτό μπορεί να αλλάξει αναλόγως με το επίπεδο των συμμετοχών. Ο τελικός της Λευκορωσίας θα πραγματοποιηθεί το αργότερο στις 6 Μαρτίου. Σε αντίθεση με την περσινή χρονιά το αποτέλεσμα θα κριθεί αυτή τη φορά τόσο από μία κριτική επιτροπή, αλλά και από την ψηφοφορία του κοινού.

Για να δείτε όλους τους κανονισμούς της εθνικής επιλογής της Λευκορωσίας μπορείτε να κάνετε κλικ ΕΔΩ.

Στο Τελ Αβίβ την Λευκορωσία εκπροσώπησε η ZENA με το τραγούδι Like It που κατέλαβε την 24η θέση στον τελικό.

Πηγή: TVR.BY
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *