Breaking News: Δριμύ κατηγορώ από την παρουσιάστρια του FiK58 για τα αποτελέσματα των Αλβανών της επιτροπής!

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram η Alketa Vejsiu, παρουσιάστρια του Festivali i Kenges 58, εκφράζει την λύπη της για το γεγονός ότι η Elvana δεν ήταν η νικήτρια του φεστιβάλ, αλλά για το ότι δεν εισακούσθηκε η γνώμη του κόσμου.

Εύχομαι στην Arilena συγχαρητήρια για την νίκη της! Να τα πάει όσο καλύτερα γίνεται στην Eurovision για την Αλβανία. Αλλά δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και την Elvana Gjaten! Μέσα σε 2 εβδομάδες είχε περισσότερα views (στο YouTube) από όλους τους άλλους μαζί, 3μίση εκατομμύρια! Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι το τραγούδι της ήταν η γιορτή αυτού του Φεστιβάλ! Ότι η Elvana ήταν η είδηση ​​αυτής της έκδοσης, η φωνή και η ενέργεια της νεολαίας που χόρεψε μαζί στην αίθουσα, που έφερε μαζί την Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο και τη Διασπορά! Οι αγώνες δηλώνουν τους νικητές αλλά όχι τους ηττημένους. γιατί οι επιτυχίες δεν πεθαίνουν ποτέ.

Μετά από αυτό το Φεστιβάλ που έχω κάνει με την ψυχή μου, μπορώ να πω ότι είμαι φτωχή και ποτέ δεν θα σε οποιαδήποτε κριτική επιτροπή, για οποιοδήποτε κίνητρο!
Πιστεύω στην αξιοκρατία και λυπάμαι βαθύτατα που στην πλατφόρμα αυτού του Φεστιβάλ δεν μπορούσα να δώσω φωνή στη φωνή του κοινού! Με συγχωρείτε αν σας απογοήτευσα! Κατανοώ και σέβομαιτην ευαισθησία σας! Κρατήστε όμως τις κατηγορίες σας παρακαλώ! Δεν ήμουν στην κριτική επιτροπή και δεν επέλεξα εγώ την κριτική επιτροπή!

Elvana σε ευχαριστώ! Ήρθες σε αυτό το Φεστιβάλ επειδή πίστεψες στο όραμά μου! Δεν χρειάζεσαι τον διαγωνισμό για να επιβεβαιώσεις ποια είσαι, γιατί είσαι αυτή που είσαι ακριβώς! Και πρέπει να νιώθεις νικήτρια σήμερα, επειδή και τα τρία μέλη της διεθνούς κριτικής επιτροπής της Eurovision σου έδωσαν από 18 βαθμούς. Αυτοί οι 2 βαθμοί της Αλβανίας…. είμαι άφωνη!

Δείτε την δημοσίευση της Alketa Vejsiu εδώ (είναι στα αλβανικά)

Η Alketa Vejsiu που θεωρείται ως μία από τις σημαντικότερες τηλεοπτικές φιγούρες της Αλβανίας, αδειάζει κανονικά τις δύο κυρίες από την Αλβανία, που ήταν μέλη της επιτροπής και ουσιαστικά έδωσαν την νίκη στην Arilena, με την χαμηλή βαθμολογία που έδωσαν στην Elvana.

Ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζει νικήτρια του φεστιβάλ την Elvana και απολογείται στο κοινό που δεν κατάφερε να εισακουσθεί η φωνή του.

Προφανώς με όσα δηλώνει, τα βέλη της έχουν κατεύθυνση την αλβανική δημόσια τηλεόραση, που επέλεξε αυτό το σύστημα ψηφοφορίας και που έβαλε στην κριτική επιτροπή τις δύο συγκεκριμένες κυρίες.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Arilena συγκέντρωσε 67 βαθμούς, με την Elvana να παίρνει μόλις τρεις βαθμούς λιγότερους. Για τα αναλυτικά αποτελέσματα δείτε το σχετικό μας άρθρο.

Παρακάτω δείτε την εμφάνιση της Elvana στον τελικό:

Πιστεύετε ότι θα είχε καλύτερη τύχη στην Eurovision το τραγούδι της Elvana;

1 reply
  1. Miltos
    Miltos says:

    Μπράβο της που είχε το θάρρος και το εκανε αυτό έχει απόλυτο δίκιο σε όσα λέει! Η Αλβανία καλώς ή κακώς επέλεξε την μπαλάντα για ακόμα μια φορά, χάνοντας έτσι την θέση στην 10αδα για εμένα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *