Κύπρος: Το πρώτο στοιχείο για την συμμετοχή στην Eurovision 2020

Στο πρώτο στοιχείο που αφορά την κυπριακή συμμετοχή στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, προχώρησε πριν από λίγα λεπτά η κυπριακή τηλεόραση μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

QUIZ TIME

What could this have to do with the 2020 Cyprus entry?

Posted by CYBC: Eurovision Cyprus on Friday, January 24, 2020

Όπως βλέπουμε και στο βίντεο, δύο φίλοι παίζουν παιχνίδια σε ουφάδικο, ενώ σε κάποια στιγμή το ένα αγόρι ακουμπάει διστακτικά το χέρι του φίλου του. Η κυπριακή τηλεόραση μας βάζει να αναρωτηθούμε τι μπορεί να έχει σχέση το απόσπασμα που βλέπουμε με την κυπριακή συμμετοχή.

Στο τελικό στάδιο επιλογής του τραγουδιού

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο άρθρο, ο Σάντρο βρίσκεται στο Βερολίνο για να ηχογραφήσει το δεύτερο υποψήφιο τραγούδι μαζί με τους παραγωγούς του κομματιού και τους συνθέτες του και να ολοκληρώσει την ηχογράφησή του. Σημειώνεται ότι το πρώτο υποψήφιο τραγούδι έχει τελειοποιηθεί, ενώ αναμένεται η ηχογράφηση του δεύτερου κομματιού για την τελική επιλογή από την ομάδα του καναλιού.

Παράλληλα, πολύ σύντομα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της φετινής κυπριακής συμμετοχής στην Eurovision έχει επιλεγεί και θα ανακοινωθεί σύντομα. Με σκοπό να είναι έτοιμος σε κάθε ενδεχόμενο, εργάζεται πάνω στην σκηνική εμφάνιση και των δύο τραγουδιών, ώστε να υπάρχει έτοιμη ιδέα όποιο και αν τελικά επιλεγεί.

Τι πιστεύετε ότι αφορά το πιο πάνω απόσπασμα με την φετινή συμμετοχή της Κύπρου στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την κυπριακή συμμετοχή στην Ολλανδία. 

Πηγή: CYBC: Eurovision Cyprus

 

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Βαγγέλης
    Βαγγέλης says:

    Καλησπέρα παιδιά!!! Συγχαρητήρια για την εξαιρετική ενημέρωση! Είστε μακράν οι πιο έγκυροι!Να ρωτήσω ξέρουμε πότε θα ακούσουμε περίπου το τραγούδι του Sandro;

    Απάντηση
  2. Αγάπη ζωή Ειρήνη
    Αγάπη ζωή Ειρήνη says:

    Στην πρώτη δεκάδα του τελικού η Κύπρος και συγκεκριμένα πρώτη έως δεύτερη θέση γιατί θα καταφέρει να περάσει το νόημα της ζωής η Κύπρος προσπαθεί και θα καταφέρει. να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Να σου πω κάτι? Κράζεις συνεχώς την Ελλάδα και θεοποιεί την Κύπρο κοίτα είναι δικαίωμα σου αλλά μην υπονομεύεις και τις δυνατότητες της Ελλάδας! Ο Γιάννης το έχει πει: “Θα είμαστε η εκλπηξη του Ρότερνταμ” !

      Απάντηση
  3. and
    and says:

    μπαλάντα μου κάνει το φετινό της κύπρου με νόημα για δικαιώματα-σχέσεις ομόφυλων ζευγαριών. αν έχουν καλό τραγούδι μακάρι να περάσει και ενα μύνημα στον κόσμο. οχι άλλο ποπ χορευτικό μετά απο δυο χρονιές με πολύ ποπ για την Κύπρο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *