Μολδαβία: Με την Dream Team η Natalia Gordienko για το Ρότερνταμ

Πριν από λίγο η δημόσια τηλεόραση της Μολδαβίας, ανακοίνωσε τους 36 καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο της εκπροσώπησης της χώρας στο Ρότερνταμ.

Ανάμεσα τους βρίσκεται η Natalia Gordienko, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της χώρας της και εκπρόσωπος της Μολδαβίας στη Eurovision της Αθήνας το 2006. Η Natalia, θα διαγωνισθεί με το τραγούδι Prison, που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου, έχοντας δίπλα της προφανώς όλη την Dream Team.

Η πρώτη ηχογράφηση του Prison έγινε στην Αθήνα μαζί με όλη την Dream Team και στην παρέα τους ο Αλεξ Παναγή και η Στεφανία Ρίζου.

Το Prison, είναι μια δυναμική έθνικ μπαλάντα. Τους στίχους υπογράφει η Sharon Vaughn, ενώ την σκηνοθετική επιμέλεια της Natalia θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός. Μαζί στην ομάδα θα βρίσκεται και ο Philipp Kirkorov, κάτι που αναμενόταν, μιας και αυτό το διάστημα ο Δημήτρης Κοντόπουλος βρισκόταν στην Μόσχα για την τελική εκδοχή του κομματιού. Τέλος, τις επόμενες μέρες αναμένεται να βγει και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, μαζί με την τελική του εκδοχή.

Η συμμετοχή της αυτή, είναι τελείως κόντρα μουσικά σε ότι έχει κάνει μέχρι στιγμής, ενώ ίδια δηλώνει πως ήταν όνειρο ζωής της να βρεθεί και πάλι στη σκηνή της Eurovision αλλά δεν το είχε επιχειρήσει ως τώρα καθώς ήθελε να έχει στο πλάι της την Dream Team.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που η Dream Team θα εκπροσωπήσει τη Μολδαβία. Το 2018, η ελληνική ομάδα βρισκόταν πίσω από τους DoReDoS, όπου με το τραγούδι My Lucky Day, έφεραν τη χώρα στη 10η θέση με 209 βαθμούς. Εκτός της Ελλάδας, ο Δημήτρης Κοντόπουλος θα υπογραφεί και αυτή την συμμετοχή εφόσον επιλεγεί, για το Ρότερνταμ.

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι στο group Eurovision Moldova στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩ. είτε ΕΔΩ.

20 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Epiteloustop10
    Epiteloustop10 says:

    Πάρα πολύ ωραίο τραγούδι! Μπράβο στον Κοντόπουλο, αλλά μια δεκάδα για την dream team. Ελπίζω κ το δικό μας να είναι ωραίο επίσης.

    Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Δεν μπόρεσα να το ακούσω, αλλά έχω να πω 2 πράγματα:
    1ον. Η Dream Team φέτος, απ’ ότι φαίνεται θα δώσει ακόμα πιο δυναμικό παρών!
    2ον. Μπράβο στο site που μας ενημερώνει πρώτο απ’ όλους, αλλά και έγκυρα!

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Ευχαριστούμε! Γινε μελος του γκρουπ στο λινκ που εχουμε κ θα το ακουσεις! Αγαπάμε την dream team και την παρακολουθουμε στενα!

      Απάντηση
  3. TimGr
    TimGr says:

    Εμένα μου φάνηκε κάπως αδιάφορο, κυρίως οι στίχοι που θυμίζουν το scream (αντί να φωνάζει scream φωνάζει prison), επαναλαμβανόμενο και παλιακό (όπως και το What Love Is του Κοντόπουλου και της Sharon Vaughn που διαγωνίζεται στην Εσθονία). Μπορεί φυσικά να ακούγεται καλύτερο στην τελική του έκδοση και σίγουρα να αναβαθμιστεί από το staging του Φωκά. Αν επιλεγεί απ’τη Μολδαβία λογικά θα είναι λόγω της φήμης και του pr της dream team. Ελπίζω να έχουν ετοιμάσει κάτι πιο μοντέρνο και εμπνευσμένο για τη Στεφανία

    Απάντηση
    • Manos
      Manos says:

      Όχι ρε φίλε και παλιακό! Τί μουσική ακούς; Πάνο Κιάμο; Το κομμάτι είναι πολύ μπροστά και στο λέει κάποιος που δεν γουστάρει κανένα κομμάτι του συγκεκριμένου.

      Απάντηση
      • TimGr
        TimGr says:

        Χαχαχαχαχ που κολλάει ο Κιάμος; Δεν ακούω ελληνικά γενικά. Το Prison το ξανάκουσα και έχει όντως ένα ενδιαφέρον η έθνικ ενορχήστρωση αλλά μέχρι εκεί. Θυμίζει και το περσινό της Μολδαβίας που δεν πέρασε τελικό. Περίεργο που αρέσει σε όλους εδώ, σε ξένα σάιτ το λένε απαίσιο. Νομίζω έχει και καλύτερες, χορευτικές επιλογές η Μολδαβία φέτος. Ωστόσο ο Φωκάς με το κονσεπτ “φυλακής” μπορεί να κάνει πολλά

        Απάντηση
          • Manos
            Manos says:

            Πολύ καλά λένε και εκεί
            “Natalia Gordienko – Prison Mr. Kontopoulos finally wrote a good ESC entry for a first time since 2008. Hell has frozen over.”
            “Prison is actually the best Nightmare Team song since… Hold Me? I wouldn’t mind it winning.”
            “I’m happy that i like Natalia’s song if they decide to rig it for her. How’s that for a ballad? ”

            Ακόμα και εγώ έτοιμος να κράξω ήμουν αλλά το τραγούδι είναι πολύ μπροστά.

          • jimmy
            jimmy says:

            σε αυτά τα forum escunited και escforum είναι πολύ υπέρ Σκοπίων και κατά Ελλάδας. Ακόμα και να τους αρέσει του έχουν βγάλει τη ρετσινιά του Κοντόπουλου ότι είναι φθηνός συνθέτης του συρμού και γράφει μόνο cheesy κομμάτια, και δεν θα παραδεχθούν ότι είναι καλό. Καλό είναι το κομμάτι κατ’εμέ αλλά όχι και συγκλονιστικό.
            Δυστυχώς η ρετσινιά περνάει και στο twitter κλπ και επηρεάζει τις επιτροπές.
            Πρέπει να βγάλει μια διαφορετική κομματάρα ο Κοντόπουλος κάποτε τύπου Love injected μπας και αλλάξει το κλίμα και τη φήμη του.

  4. gogos
    gogos says:

    Λοιπόν… Πριν από λίγο το άκουσα και μπορώ να πω ότι μ’ αρέσει αυτό το “σκοτεινό” που υπάρχει στο τραγούδι.
    Για τελικό συμπέρασμα θα πω όταν κυκλοφορήσει και επίσημα. Πάντως μου άρεσε!!

    Απάντηση
  5. Manos
    Manos says:

    Το έχει γράψει ο ίδιος άνθρωπος που έγραψε το this is love? Κάτι παίρνει ο Κοντόπουλος και πρέπει να το δώσει και σε εμάς.
    Είναι μοντέρνο και σκοτεινό αλλά έχει μέσα και αυτό το έθνικ στοιχείο που σε μαγεύει.
    Αν το επιλέξει η Μολδαβία θα πάει πολύ ψηλά φέτος.

    Απάντηση
  6. panos mantas
    panos mantas says:

    μετριο θα το χαρακτηριζα και αρκετα συνηθισμενο. Eurovision-ικο βεβαια και με δυνατοτητες, αλλα στο ιδιο στυλ με την περσινη ρωσσια χωρις ομως τη δυναμικη του Σεργκει και της χωρας.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *